вівторок, 25 червня 2013 р.

Crazy cake

Шоколадний пиріг під назвою Crazy cake я спекла ще минулого тижня, смак дуже сподобався, але запізно згадала про крем зі згущеного молока, який би ідеально тут поєднувався. Тому коли буду пекти крейзі кейк знов то обов'язково доповню його смак таким кремом, як в цьому рецепті.


Рецепт простенький, інгредієнтів мінімум, як і мороки приготування - для такого варіанту випічки завжди знайдеться і час, і бажання)


Інгредієнти:
(1 скл. = 200 г)
2 скл. борошна
3 ч.л. розпушувача
6 ст. л. какао-порошку
2 скл. молока
1,5 скл. цукру
Приготування:
Змішуємо борошно з какао, додаємо розпушувач, перемішуємо, потім всипаємо цукор.Вливаємо молоко та вимішуємо до однорідної маси. Виливаємо масу в форму для випікання, ставимо в духовку на 40-50 хвилин, випікається пиріг при 180-190 градусах.
От і все))


Аромат шоколадний і звабливий. Мені бракувало глазурі чи крему, але це не завадило насолодитись цим десертом )
Смачного!
Джерело

Немає коментарів:

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...