пʼятниця, 14 вересня 2012 р.

Бісквітний торт

Насичений шоколадний смак, солодкий крем, смачний аромат - безперечно цей торт вартий уваги! Я була в захваті від того, який же вдалий рецепт і як швидко торт зник зі столу))
Готувала на пів порції, тому якщо бажаєте випекти вищий бісквіт - просто збільшіть кількість інгредієнтів.


вдячна за рецепт, який тут - (cookorama.net)
спочатку готуємо тісто:
- насамперед нагріваємо духовку на 180 гр.
- готуємо форму для випікання, при потребі застеляємо її пергаментом.
Змішуємо 1 скл. борошна (скл=250 гр.), 200 г цукру, 0,5 ч.л. соди, 0,5 ч.л. розпушувача для тіста, 2,5 ст. л. какао порошку.
Окремо збиваємо вилкою 1 яйце, додаємо 1 ч.л. олії та 0,5 ч.л. ванільного цукру. Тепер по черзі додаємо борошно та 0,5 скл. молока кожен раз перемішуючи тісто, але потібно почати з борошна і закінчити додавати борошно. В кінці вливаємо 0,5 склянку окропу та ще раз добре перемішуємо.
Отримуємо рідке тісто яке переливаємо у форму. Ставимо у духовку на 40 хвилин.
Тим часом готуємо крем:
Нам потрібно:
0,5 банки згущеного молока;
1 жовток;
1 ст. л. вершкового масла;
50 г кокосової стружки;
Інгдедієнти змішуємо у посудині, та постійно перемішуєчи варимо на слабкому вогні - 5 хвилин. Крем має густу консистенцію.


Немає коментарів:

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...