Хочу поділитись рецептом дуже смачних часникових булочок, які готуються дуже просто і смакують з першими стравами.
I would like to share with you recipe of garlic buns which, in my mind, are perfect with soup. I really liked these little buns, they baked so fast!:)
Сьогодні просто чудова погода (не те що вчора), і я вже починаю думати що нового спекти на вихідні:)
Today the weather is better than yesterday, and I'm starting to looking for a new cake recipe, because at the weekend Ukrainian celebrate Epiphany.
Інгредієнти:
Сухі дріжджі 1 ч.л.
Борошно 250 - 300 г
Цукор 1 ст.л.
Сіль 1 ч.л.
Тепла вода 100 г
Оливкова олія 1 ст.л.
Вершкове масло 4 ст.л.
Часник 3-4 шт
Зелень (кинза, петрушка) 2 ст.л.
Приготування:
В теплій воді розводимо дріжджі. Додаємо цукор, сіль, олію, та по трохи всипаючи борошно замішуємо тісто. Накриваємо тісто рушником та ставимо в тепле місце на 45 хвилин.
Тим часом готуємо начинку. Розм'якшене масло змішуємо з зеленню і подрібненим часником.
Розкачуємо тісто в прямокутник, але не надто тонко. Верх змащуємо маслом з часником та зеленню і скручуємо рулет. Ріжемо рулет на 6-8 частин, складаємо в форму для випікання (форму попередньо змастити маслом), накриваємо знов рушником і ставимо ще на 20 хвилин в тепле місце.
Перед випіканням можна змастити булочки молоком і посипати кунжутом. ВИпікаються булочки при 180 гр. 30-35 хвилин.
Рецепт змінила, на оригінал можете подивитись тут
Смачного і вдалого вам тижня!
I wrote recipe with my changes, the original recipe you can find here
Have a good week!
Немає коментарів:
Дописати коментар