Час від часу люблю смажити прості паляниці на сковороді, а після обсмаження рясно обсипати прованськими травами. Розмаринові хлібці хоч дуже схожі на ті прості паляниці, але спосіб приготування і смак значно відрізняються. Рецепт дуже сподобався, в них менше олії, тісто хрумке і ароматне.
Sometimes I fry simple flatbreads in the pan, afterwards I add various spices. Rosemary flatbreads are preparing in different way but taste is awesome too! They are used for breakfast, snack or lunch, with or without sauce. Also these flatbreads have less fat and are simple to make.
If you have any question about recipe translation, please ask me in the comments or use button "google translation".
Приготування:
Змішуємо 300 г борошна, 0,5 ч.л. солі, 1 ч.л. розпушувача, 1 ч.л. розмарину. Робимо ямку по центрі, вливаємо 2 ст.л. оливкової олії і 100 мл. холодної води, замішуємо тісто (при потребі доливаємо ще води).
Відщипуємо невеликі куски від тіста і тонко розкачуємо кожну частину (стільницю підсипаємо борошном), викладаємо паляниці на деко для випікання, верх змащуємо оливковою олією і посипаємо розмарином:
Ставимо хлібці в розігріту на 200 гр. духовку і випікаємо 10 хвилин:
Хлібці готові! Смачного)
Link
Thanks for reading) have a good day!
Добрий день!
ВідповістиВидалитиНаш сайт www.mytasteukraine.com - мотор пошуку рецептів з кулінарних сайтів і блогів. Завітайте до нас і якщо сайт Вам сподобався – додайте Ваш блог тут: http://www.mytasteukraine.com/dobavit-svoi-blog-receptov . Ми з радістю опублікуєм Ваші рецепти і регулярно відправлятимемо Вам відвідувачів.
Дуже цікаво, обов'язково загляну на Ваш сайт)
Видалити