В мене був такий період, коли мені майже кожного дня хотілось пекти все нові булочки, і було не важливо, що на кухні чекали ще свіжовипечені. Так я знайшла багато цікавих і смачних рецептів домашніх булочок, солодких і несолодких. Але я ні разу не пекла таких собі простих, звичайних і всім відомих булочок, як з яблуками. Не знаю чому, бо яблуко для мене, можна сказати - найулюбленіший фрукт. Але це мало статись, і зовсім недавно мене осяяла думка нарешті спробувати випекти такі булочки. Результатом я була задоволена, тому спішу ділитись рецептом)
Готуємо тісто: 3,5 скл бороша + 11 грам сухих дріжджів + 1 ч.л. солі + 2 ст. л. цукру;
+ 1 скл. теплої води + 4 ст.л. олії - вимісити - поставити в тепле місце на 1 годину;
P.S. (об'єм склянки 200 г)
5 яблук порізати + 50 г масла + 2 ст.л. цукру - спочатку розстоплюємо масло та цукор потім додаємо порізані яблука - тримаємо 2 хвилини на вогні, вимикаємо, даємо остигнути;
Тісто розминаємо, формуємо кульки та виставляємо на бритванку з борошном - даємо постояти10 хвилин;
Кожну кульку розминаємо в паляницю кладемо посередині начинку та зщипуємо краї;
Верх булочок змащуємо яйцем;
Випікаємо при 180 гр. 20-25 хв.
Немає коментарів:
Дописати коментар