пʼятниця, 12 жовтня 2012 р.

Пампушки

Рецепт цих пампушків вже давно вкорінився у кулінарному записнику моєї мами. Ми завжди, разом готуємо їх на Святвечір, тому що цей рецепт припав до смаку всім близьким. І між іншим, ми зовсім не шукаємо іншого рецепту приготування пампушків - ми вже давно знайшли його -  просто ідеального)
І от на днях, в нашій квартирі передчасно був відчутний аромат Різвяних свят - на столі красувались пампушки...просто так))

Інгредієнти:
1,5 скл. молока;
170 г маргарини;
борошно (скільки забере тісто);
0,5 скл. цукру;
4 шт. яєць;
1 ст. л. спирту;
100 г дріжджів (кімнатної температури);
1 пачка ванільного цукру;
соняшникова олія;
Приготування:
1. В теплому молоці розводимо цукор та дріжджі. Додаємо маргарин, ванільний цукор, спирт та замішуємо тісто додаючи по трохи борошна. Додаємо по одному яйця, тісто має бути легким;
2. Накриваємо тісто та ставимо його в тепле місце. Коли воно підросте, його потрібно опустити, і так повторити три рази;
3. Беремо тісто порціями та ліпимо пампушки з начинкою, яка найбільше смакує. Складаємо їх на стільничку, та ставимо нагріватись велику кількість олії. За цей час, поки олія нагрівається пампушки підростають. Опускаємо пампушки у добре розігріту олію та обсмажуємо з двох боків;
4. Готові, рум'яні пампушки посипаємо цукром-пудрою.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...