вівторок, 22 січня 2013 р.

Сирний пиріг

Вчора я повернулась додому після роботи вкрай ледачою, але тим не менш мені дуже хотілось спекти простий пиріг, який не вимагає ніякого вимішування, збивання і т.п.))) Мабуть тому я інтуїтивно і майже одразу потрапила на такий легкий рецепт сирного пирога, який я приготувала дуже швидко, поставила в духовку і спокійно могла виконати свої плани на вечір, тобто робити нічого)) ну це ж вечір понеділка)))
Що я хочу сказати про цей пиріг - він ніжний на смак, має приємний, ненав'язливий і тонкий присмак коньяку (його не дуже відчутно, але все таки якщо будете давати дітям, майте на увазі цей пункт)
Я нечасто беру добавку, але сьогодні зранку я не могла відмовитись від ще одного кусочка! Пиріг неймовірний!;)


За рецепт дякую господині, яка поділилась ним на dreamfood.com.ua
Приготування:
200 г замороженого масла натираємо на тертці, додаємо 2 скл. борошна (1 скл=200г), перемішуємо. Половину отриманої крихти викладаємо у змащену форму для випікання.
Далі змішуємо: 3 яйця з 450 г домашнього сиру, додаємо щіпку солі, щіпку соди, 1 скл. цукру, 1 п. ванільного цукру, 1 ч.л. коньяку. 
Викладаємо сирну масу на вже викладену крихту і зверху посипаємо частиною крихти, що залишилась.
Ставимо пиріг в розігріту духовку на 200 градусів та випікаємо приблизно 40-45 хвилин.


Смачного ^_^

Немає коментарів:

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...