субота, 10 серпня 2013 р.

Лечо по-угорськи

Рецептом лечо по-угорськи користуюсь вже давно, страва смакує всім:


Потрібно:

болгарський перець - 3 шт;
цибуля - 2 шт;
помідор - 5 шт.;
яйце - 2 шт;
сметана - 3 ст. л.;
паприка - 0,5 ч.л.;
сіль та перець;
оливкова олія:
Приготування:
1. Насамперед очищуємо цибулю та нарізаємо її півкружельцями. Наливаємо у сковорідку олію та висипаємо туди нарізану цибулю, тушимо її на слабкому вогні.
2. Очищуємо перець, нарізаємо соломкою. Помідори нарізаємо кубиками. Тепер висипаємо до тушеної цибулі перець, накриваємо кришкою. Час від часу помішуючи овочі тушимо їх 15-20 хв.



Після цього додаємо порізані помідори (тепер накривати сковорідку кришкою не потрібно). Овочі солимо та перчимо, перемішуємо. Тушимо страву на слабкому вогні ще 15-20 хв. після чого додаємо паприку:


3. Тепер вибиваємо до овочів яйце швидко перемішуючи масу, щоб яйце не встигло "скрутитись". Так само швидко вибиваємо друге яйце. Після цього додаємо сметану, при необхідності додаємо ще солі чи перцю та все перемішуємо:


Тримаємо страву на вогні ще пару хвилин. Смажимо грінки:


І подаємо лечо на грінках:


Смачного!
Рецепт підглянула в кулінарній передачі на Меню-TV.


Немає коментарів:

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...