вівторок, 13 серпня 2013 р.

Грецький пиріг

Шукала цікавий, новий рецепт несолодкої випічки і надибала цибулевий пиріг, хоча ні не цибулевий, а грецький =)
Рецепт беру на замітку, але я щось замріялась і не вгадала з формою для випікання - треба пекти в меншій.


Для тіста:
3 ст. л. сметани
200 г борошна
125 г маргарини
0,5 ч.л. соди (погасити оцтом)

Для начинки:
5-6 цибулин
6 шт. волоських горіхів
сіль, перець до смаку

Окремо:
4 яйця
200 г сметани
2 ст.л. борошна
сіль, перець

Приготування:
Розтираємо маргарин з борошном, додаємо сметану та соду, замішуємо тісто. Кладемо в холодильник на 30 хвилин.
Тим часом нарізаємо цибулю півкільцями, горіхи подрібнюємо. Смажимо на олії до легкого зарум'янення. Солимо та перчимо до смаку. Вмикаємо духовку (180 гр.)
Тісто розправляємо по формі, зверху викладаємо начинку.
Тепер в окремій посудині збиваємо яйця з сметаною, додаємо борошно та спеції. Виливаємо яєчну масу поверх начинки та ставимо пиріг у розігріту на 180 гр. духовку. Пиріг випікається протягом 40 хв.

Смачного!
Рецепт звідси


Немає коментарів:

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...