пʼятниця, 30 серпня 2013 р.

Смажений лаваш з начинкою

Я так довго збиралась приготувати таку закуску, яка насправді так швидко готується! Подавала до грибної юшки - ситно і смачно:


В інтернеті можна знайти багато варіантів начинки для лаваша, і я собі зробила одну закладку на майбутнє, в якій є 5 страв з лаваша (якщо буде цікаво клікайте).


Інгредієнти:
250 г вірменського лаваша
Начинка:
4 шт. варених яєць
50-70 г твердого сиру
1 зубчик часника
2 ст.л. майонезу
Окремо:
2 яйця
щіпка солі
Приготування:
Варені яйця ріжемо кубиками, твердий сир натираємо на тертці. Видавлюємо часник, заправляємо все майонезом та при бажанні солимо.
Лаваш розрізаємо на частинки, викладаємо  зверху начинку та скручуємо (як млинці з начинкою).
В окремій посудині вилкою збиваємо яйця, макаємо наповнені лаваші з обох сторін та обсмажуємо на олії.
Смачного! :)

Немає коментарів:

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...