В інтернеті можна знайти багато варіантів начинки для лаваша, і я собі зробила одну закладку на майбутнє, в якій є 5 страв з лаваша (якщо буде цікаво клікайте).
Інгредієнти:
250 г вірменського лаваша
Начинка:
4 шт. варених яєць
50-70 г твердого сиру
1 зубчик часника
2 ст.л. майонезу
Окремо:
2 яйця
щіпка солі
Приготування:
Варені яйця ріжемо кубиками, твердий сир натираємо на тертці. Видавлюємо часник, заправляємо все майонезом та при бажанні солимо.
Лаваш розрізаємо на частинки, викладаємо зверху начинку та скручуємо (як млинці з начинкою).
В окремій посудині вилкою збиваємо яйця, макаємо наповнені лаваші з обох сторін та обсмажуємо на олії.
Смачного! :)
Немає коментарів:
Дописати коментар