Порція яблук виходить не маленькою, приблизно 15-20 штук.
Інгредієнти:
яйця 3 шт
50 г цукру
100 г сметани
150 мл молока
150 г борошна
яблука 4-5 шт.
Приготування:
Відділяємо жовтки від білків. Жовтки розтираємо з цукром, додаємо сметану, перемішуємо. Додаємо молоко, борошно і добре вимішуємо. Окремо збиваємо білки в піну, додаємо до тіста та перемішуємо. Яблука очищуємо від шкірки та серцевини, ріжемо кільцями товщиною 5-6 мм.
Кожне кільце обмакуємо в тісті та обсмажуємо на олії з обох сторін. Перед подачею посипаємо яблука цукровою пудрою:
Смачного вам;)
Рецепт знайшла тут
Немає коментарів:
Дописати коментар