четвер, 12 вересня 2013 р.

Apple scones / Яблучні скони

Dear readers, due that in my blog all posts are published only in Ukrainian, I just want to focus attention on the button "Google translator" which is located under blog title&picture. I'm not sure that it could be word-for-word translation, anyway you can just try, if you want to:)
***
Я дуже добре пам'ятаю свої перші скони, тоді мені хотілось спробувати всі рецепти сконів, які тільки є на білому світі! Не можу пояснити чим мене вразили такі доволі прості булочки, але це правда:)
Не пройшло і кілька літ, як я згадала про своє бажання спробути нові рецепти сконів (в каталозі можете знайти рецепт несолодких сирних сконів),і несподівано підвернувся такий от чудовий рецепт яблучних сконів:


Все таки чудово, коли булочки можна спекти так швидко і просто!:)


Вихід 5-6 шт.
Приготування:
  • 250 г борошна 
  • 50 г цукру
  • 2 ч.л. розпушувача
  • 1/4 ч.л. соди
  • 1/2 ч.л. солі
  • 1/2 ч.л. кориці
  • 30 г вершкового масла
1. Борошно змішуємо з сухими інгредієнтами, в кінці додаємо масло та перетираємо в крихту.
  • 120 мл молока
  • 1/2 ч.л. оцту
  • 1 яйце
2. Молоко змішуємо з оцтом, відставляємо на 2 хвилини в сторону. Додаємо яйце і розмішуємо вилкою.
3. Змішуємо рідкі інгредієнти з сухими і замішуємо тісто

  • 150 г очищених яблук
 4. Тепер всипаємо очищені та порізані кубиками яблука:








5. Дошку злегка присипаємо борошном, ще раз вимішуємо тісто та формуємо скони. Викладаємо на пергаментий папір, верх змащуємо молоком:






Випікаються скони при 200 гр. - 20-25 хвилин.


Смачного!
Джерело :)






Немає коментарів:

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...