Dear readers, due that in my blog all posts are published only in Ukrainian, I just want to focus attention on the button "Google
translator" which is located under blog title&picture. I'm not
sure that it could be word-for-word translation, anyway you can just try, if you want to:)
***
Я дуже добре пам'ятаю свої перші скони, тоді мені хотілось спробувати всі рецепти сконів, які тільки є на білому світі! Не можу пояснити чим мене вразили такі доволі прості булочки, але це правда:)
Не пройшло і кілька літ, як я згадала про своє бажання спробути нові рецепти сконів (в каталозі можете знайти рецепт несолодких сирних сконів),і несподівано підвернувся такий от чудовий рецепт яблучних сконів:
Все таки чудово, коли булочки можна спекти так швидко і просто!:)
Вихід 5-6 шт.
Приготування:
- 250 г борошна
- 50 г цукру
- 2 ч.л. розпушувача
- 1/4 ч.л. соди
- 1/2 ч.л. солі
- 1/2 ч.л. кориці
- 30 г вершкового масла
- 120 мл молока
- 1/2 ч.л. оцту
- 1 яйце
3. Змішуємо рідкі інгредієнти з сухими і замішуємо тісто
- 150 г очищених яблук
5. Дошку злегка присипаємо борошном, ще раз вимішуємо тісто та формуємо скони. Викладаємо на пергаментий папір, верх змащуємо молоком:
Випікаються скони при 200 гр. - 20-25 хвилин.
Смачного!
Джерело :)
Немає коментарів:
Дописати коментар