Знаючи, що в холодильнику зберігаються лісові гриби, мені захотілось млинців:) Дуже швидко, я натрапила на цікавий рецепт грибної начинки, який відразу захотілось відтворити. Ще би, все ж було під рукою, залишалось тільки напекти млинців!
Тісто для млинців я робила за цим рецептом, тільки зменшила кількість цукру.
Для начинки потрібно:
200 г грибів
пів цибулини
сіль, перець
3 ст. ложки відвареної гречки
Гриби попередньо почистити та відварити. Викладаємо гриби на гарячу сковорідку з олією, тушкуємо разом з цибулею, солимо та перчимо до смаку. Окремо відварюємо гречку. З'єднуємо гречку з грибами, перемішуємо. Готову начинку викладаємо на млинці та скручуємо трубочкою.
Перед подачею млинці нагріти, подавати з сметаною. Смачного!)
Ідею начинки почерпнула тут :)
Немає коментарів:
Дописати коментар