неділя, 15 вересня 2013 р.

Брауні з кавою і печивом

Не можу відмовитись від спокусливої шоколадної випічки, тому у мене знов новий рецепт найшоколаднішого десерту:


Рецепт я змінила на свій лад, дещо змінивши кількість інгредієнтів, а також обравши інший вид печива, результатом задоволена:)


Приготування:
1. Молочний шоколад - 120 г
Чорний шоколад - 60 г
Вершкове масло - 110 г
Какао порошок - 3 ст. л.
Змішуємо інгредієнти разом, ставимо на слабкий вогонь і помішуючи  розтоплюємо до однорідної маси:


Відставляємо в сторону до повного охолодження.

2. Цукор - 100 г
Яйця - 3 шт.
Зварена міцна кава - 3 ст. л.
Змішуємо ці інгредієнти, збиваємо міксером 15 секунд.

3. Борошно - 180 г
Додаємо шоколадну масу до яєчної, перемішуємо. Тепер всипаємо борошно та знов перемішуємо:


4. Печиво (на ваш смак) - 150 г
Подрібнюємо печиво та всипаємо до тіста, збиваємо масу міксером кілька секунд:



5. Викладаємо тісто у форму для випікання.
6. Печиво - 50 г
Знов подрібнюємо печиво та посипаємо крихтами верх тіста:



7. Брауні випікається 30 хвилин при 180 гр.


Готове брауні подавати повністю охолодженим.


Смачного!
Джерело


2 коментарі:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...