А ви любите готувати піцу вдома? І яка ваша найулюбленіша?
Я люблю різну начинку, це може бути як овочева так і м'ясна. Піца на тонкому тісті мені подобається тим, що тут не потрібно багато начинки, можна обмежитись тільки соусом, тушкованою цибулею, пластинками помідора і звичайно сиром (чим більше тим смачніше))
Do you like homemade pizza? Which one is your favorite?
As for me, I love homemade pizza with different toppings, the only thing that matters is much cheese:) I've had a couple favorite dough recipe but now italian dough recipe is the best in my list!
Піца на 2 особи:
125 г борошна
75 г теплої води
1,5 г сухих дріжджів
дрібка цукру
0,5 ст.л. оливкової олії
1 ч.л. солі (без гірки)
Приготування:
Всипати в суху посудину борошно, в окремій розчиняємо дріжджі та цукор у теплій воді, вливаємо до борошна, перемішуємо. Вливаємо олію та додаємо сіль, замішуємо тісто. Тісто вимішується еластичним та майже не липне до рук. Накриваємо посудину з тістом рушником і відставляємо в сторону на 40-60 хвилин.
Тісто розкачуємо тонко, зверху викладаємо начинку, але не посипаємо сиром. Випікаємо в розігрітій до 180 гр духовці 10 хвилин, після чого посипаємо сиром та ставимо в духовку ще на 10 хвилин.
За рецепт тіста дякую автору http://shmakota.com.ua
Пробуйте, готуйте, впевнена вам сподобається! Бажаю вам гарних вихідних:)
Have a wonderful, sunny weekend guys!
Виглядає апетитно! Я готую р ідко піцу і використовую один і той самий рецепт тіста на кефірі. Ірина
ВідповістиВидалитиІрина, дякую вам!
ВидалитиТісто на кефірі також дуже смачне, піца виходить досить великою і ситною))