Недавно в моєї мами було День Народження, і користуючись нагодою я спекла для неї торт Баунті, саме той торт про який я згадувала ще влітку. Тоді торт всім дуже сподобався і я була впевнена, що кусочок райської насолоди в святковий день не буде лишнім:)
My Mom celebrated Birthday recently that's why I decided to bake Bounty cake again. If you remember I mentioned about Bounty cake in summer, but I didn't have much photos of this cake and decided to postpone the recipe. Finally, right now I want to present you a wonderful recipe of coconut pleasure:)
Описувати смак Баунті мабуть буде зайвим, все саме так як ви собі уявляєте))
Для тіста потрібно:
250 г масла
4 яйця
200 г цукру
200 г борошна
2-2,5 ч.л. розпушувача
4 ст.л. молока
3 ст.л. какао
Приготування:
Насамперед розтоплюємо масло. Яйця збиваємо міксером разом з цукром до пухкої маси. Просіюємо борошно і розпушувач, збиваємо масу. Вливаємо масло та ще раз збиваємо тісто міксером. В кінці просіюємо какао, збиваємо міксером і вливаємо молоко, добре перемішуємо. Форму для торта змащуємо маслом, виливаємо тісто. Корж випікається близько 40 хвилин при 160-180 гр.
Тим часом готуємо крем:
200 кокосової стружки
0,5 л молока
6 ст.л. манки
200 г масла
200 г цукру
Приготування:
Молоко довести до кипіння, поступово додаємо манку і одразу добре розмішуємо її в молоці. Коли манка звариться відставляємо її охолонути на 10-15 хвилин. М'яке масло збиваємо з цукром. Тепер в кілька етапів додаємо до манки кокосову стружку, після кожного етапу збивамо масу міксером. В кінці змішуємо масло з манкою, ще раз збити і поставити в холодильник остигати.
Готовий корж дістаємо з духовки, витягуємо з форми та даємо остигнути. Повністю охолоджений корж розрізаємо наполовину. Змащуємо нижній корж половиною крему, розрівнюємо, накриваємо другим коржем і змащуємо верх другою половиною крему.
Тепер готуємо глазур:
200 г молочного шоколаду
20-30 г масла
1-2 ст.л. молока
Молочний шоколад топимо на водяній бані, додаємо масло, перемішуємо. Якщо є необхідність доливаємо трішки молока.
Поливаємо глазур'ю верх торта, прикрашаємо за бажанням і ставимо торт в холодильник на цілу ніч.
Ingredients:
For batter you need:
250 g butter, melted
4 eggs
200 g sugar
200 g flour
2-2,5 tsp baking powder
4 tbs. milk
3 tbs cocoa powder
Whisk eggs with sugar till creamy, sift the flour and baking powder, whisk again. Pour in melted butter, whisk, sift the cocoa powder and whisk again. Pour the milk, stir well.
Pour the batter into greased baking pan. Bake in preheated oven at 160-180 C for 35-40 minutes. Remove from oven, let cool. Cut cake horizontally into two layers.
For coconut filling you need:
200 g flaked coconut
500 ml milk
6 tbs semolina
200 g butter, softened
200 g sugar
Gradually add semolina into boiling milk, stir well untill semolina is ready. Let cool for 10-15 min. Whisk the butter with sugar. Gradually add coconut flakes to semolina, keep whisking. Mix the butter and semolina, whisk again. Place filling into refrigerator for 30-40 minutes.
For chocolate frosting:
200 g milk chocolate
20-30 g butter
1-2 tbs milk
Melt the chocolate on a water bath, add water, stir well. If you need add some milk.
Place 1 layer on a serving platter. Spread with 1/2 of coconut filling, cover with second layer, spread with the remaining filling. Cover cake with chocolate frosting, decorate with coconut flakes or to your taste and place the cake into refrigerator overnight.
Смачно!
Рецепт з блогу cityofevil6661.blogspot.com
Deliciously!
The recipe I found here cityofevil6661.blogspot.com
OMG, such a perfect cake. I love Bounty so much, I'm really addicted to it. Thanks, for this great recipe. ;-)
ВідповістиВидалитиLovely greets Vanessa
You're welcome:) hope you'll try it soon!
ВидалитиYUM! I love the purple sprinkles. This looks like a seriously awesome recipe and coconut filling sounds too good to be true :)
ВідповістиВидалитиThank you so much!:) Yeah, the filling is absolutely delicious and no one couldn't guess how i made it:)))
ВидалитиThx, for your lovely words on my blog. :-*
ВідповістиВидалити