середа, 1 липня 2015 р.

Торт Снікерс / Snickers Cake

Раніше торт Снікерс був дуже популярним, а я тільки зараз вирішила поекспериментувати над рецептом:) оскільки я люблю горіхи в випічці і згущене молоко то рецепт Снікерса просто створений для мене:)))

The Snickers cake was very popular in Ukraine earlier, but I just now decided to use the recipe:) considering that I love nuts and condensed milk the Snickers cake recipe was created special for me:))


Я звикла до звичного вигляду Снікерса, зазвичай це досить великий пляцок, але в моїх планах було спекти невеликий торт який не буде ні сохнути ні довго зберігатись в холодильнику, щось типу "сів і з'їв".Тож діаметр торта ідеальний - 25 см.

I planned to bake a little cake which doesn't have to dry up or to refrigarate too long because we don't want it anymore, so the diameter of the cake is 25 cm. I think it's perfect!


Торт дуже повітряний і делікатний за рахунок бізе, а через поєднання пісочних солодкуватих коржів крему та глазурі торт дуже солодкий, правда для солодкоїжок це не проблема:)

The cake is very delicate and fluffy because of meringue, also there are shortbreat, cream and chocolate frosting, but it's not a problem for sweet tooth, right?:))

Для коржів потрібно:
3 жовтка
100 г цукру
120 г масла
0,5 ч.л. соди погашеної оцтом
приблизно 300 г борошна

Для бізе:
3 білка
150 г цукру

Для крему:
180 г масла
1 банка вареного згущеного молоко (370 г)

Додатково:
шоколад  та молоко для глазурі
60-70 г смаженого арахісу

Жовтки збиваємо з цукром, додаємо м'яке масло і решту інгредієнтів, замішуємо м'яке тісто, розділяємо на 3 рівні частини і ставимо в холодильник на 20-30 хв.

Тим часом збиваємо білки в піну 3 хв. по трохи всипаємо цукор та збиваємо білки поки маса не буде глянцовою і тягучою.

Кожну частину тіста розкочуємо в коло діаметром 25 см. Зверху рівномірно викладаємо 3 ст.л. бізе та ставимо в духовку розігріту до 150 гр. на 40 хв.

Готуємо крем: згущене молоко збиваємо з розм'якшеним маслом.

Збираємо торт: два охолоджені коржі перемащуємо кремом, зверху посипаємо подрібненим арахісом. Верх останнього коржа не перемащуємо кремом, а просто поливаємо розтопленим шоколадом та посипаємо горішками.

For layers you need:
3 egg yolks
100 g sugar
120 u butter, soft
0,5 teaspoon baking soda (use with 1 tsp. vinegar)
approx. 300 g flour

For meringue:
3 egg whites
150 g sugar

For cream:
180 g soft butter
370 g caramel from sweetened condensed milk

Additionally:
chocolate and milk for frosting
60-70 g fried peanuts, chopped

Beat egg yolks with sugar add the rest ingredients and knead a dough. Divine the dough in 3 even pieces and refrigerate 20-30 min.

Meanwhile make meringue, beat egg whites on medium speed with an electric hand whisk  until fluffy, gradually add sugar and keep whisking until glossy and thick.

Roll each dough piece out into circle 25 cm in diameter. Spread 3 tablespoons of meringue on each top. Bake the layers 40 min. in preheated oven to 150 C. Let cool.

Make the cream: beat the caramel with butter until well combined.

Make frosting: melt chocolate with some milk.

Assemble the cake: on two layers spread the cream and sprinkle with copped peanuts. Leave the last layers top without cream just pour chocolate frosting and sprinkle some peanuts.


Як вам такий варіант Снікерса?:)
Смачного вам!

How do you like this recipe?
Hope you enjoyed!

2 коментарі:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...