вівторок, 8 вересня 2015 р.

Пісочний пиріг з вишнями / Shortcrust Sour Cherry Pie

Вдома стало прохолодно і можна сміло пекти що душа забажає!)) але мовчу про то, що то щось задуже похолодало)
Не буду казати, як приємно чути запах домашньої випічки, і як раз пиріг про який сьогодні йде мова такий ароматний! А пісочне, солодке тісто в поєднанні з кислими вишнями дає неймовірний смак! Мусите попробувати, рецепт вартий уваги;)

Instead of brownies I baked simple pie with canned sour cherries, for good reason! Sweet shortcrust dough combined with sour cherries gives fantastic taste, I'm delighted with the result! You should try it;)




Інгредієнти:
150 розм'якшеного маргарину
100 г цукру
1 яйце
2 ст.л. майонезу
300 г борошна
1 ч.л. розпушувача
300 г консервованої вишні без кісточок
цукрова пудра

Приготування:

Маргарин розтираємо з цукром. Додаємо яйце, перемішуємо. Просіюємо борошно і розпушувач, додаємо майонез і замішуємо тісто, яке не липне до рук. Тісто має бути приємне в роботі. Ділимо тісто на дві частини, меншу і більшу.
Форму діаметром 28 см змащуємо маслом і притрушуємо борошном. Викладаємо більшу частину тіста в форму і рівномірно розправляємо по формі, формуємо невисокі бортики. Тепер викладаємо поверх тіста вишні. Від меншої частини тіста відщипуємо невеликі кусочки і розтягуємо кусочки як пластилін, викладаємо поверх вишні так щоб вишні були закриті (можуть бути щілинки).
Ставимо пиріг в розігріту до 190 гр. духовку і випікаємо 30-35 хв.
Готовий пиріг ставимо остигнути після чого посипаємо цукровою пудрою. Смачного!


Ingredients:
150 margarine, softened
100 g sugar
1 egg
300 g flour
1 teaspoon baking powder
2 tablespoons mayonnaise
300 g canned stoned sour cherries
powdered sugar for decoration

Method:

Stir margarine with sugar, add egg, stir well. Sift the flour and baking powder, add mayonnaise and knead a dough. The dough should be soft and non-stick to your hand. Divide the dough into two pieces, bigger and smaller.
Grease the pie pan and sprinkle flour a little. Take bigger dough piece and place into pie pan, press it by your fingers to the bottom and make low sides.
Then spread sour cherries over top.
Take smaller dough piece and nip off little parts, stretch them like plasticine into thin pieces, place them over filling until cover the cherries.
Place pie into preheated oven to 190 C and bake 30-35 min.
Let completely cool. Sprinkle the powdered sugar on top.
Enjoy:) 

Немає коментарів:

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...