четвер, 14 червня 2018 р.

Carrot bars

Незважаючи на спеку, яка вже не один тиждень вирує в нас вдома, я все таки наважилась вмикнути духовку і випробувати новий рецепт:) за це моркв'яні тістечка принесли мені справжню насолоду і я дуже рада, що натрапила на рецепт в блозі Ginger&Blonde.


Despite on hot weather I finally decided to turn on oven and try out the new recipe. In return I got amazing dessert and I'm so glad to found this recipe on the blog Ginger&Blonde.



Інгредієнти:
1 скл борошна
1 ч.л. кориці
1 скл цукру
1/2 скл. дрібно натертої моркви (приблизно 2 морквинки)
1 скл. порізаних сухофруктів (це може бути мікс: родзинки, курага і т.д.)
1/2 скл шоколадних чіпсів (або подрібненого чорного шоколаду)
2 ст. ложки кокосової стружки
2 злегка збитих яйця
2 ст. л. розтопленого масла

Для крему:
150 г м'якого вершкового сиру (я брала Альметте)
2-3 ст.л. цукрової пудри
1 ст.л. сметани
грецькі горіхи

Приготування:
1. Вмикаємо духовку до 180 гр.
2. Форму для випікання (розмір 20х20 в автора) змащуємо. В посудині змішуємо корицю та борошно, додаємо цукор, моркву, сухофрукти та шоколад, кокосову стружку. Все гарно перемішуємо.
3. Додаємо масло і збиті яйця. Ретельно вимішуємо масу ложкою і рівномірно викладаємо у форму.
4. Випікаєються carrot bars приблизно 30-35 хв.
5. Коли пиріг охолоджується готуємо крем. Для цього просто змішуємо сир з цукром пудрою та сметаною. Змащуємо охолоджений пиріг кремом та посипаємо горішками.

Якщо ви любите горіхи у випічці, ви можете також їх додати у тісто.
Смачного:)

Ingredients:
1 cup flour
1 tsp. ground cinnmon
1 cup sugar
1/2 cup fine grated carrots
1 cup cut mixed dried fruits (to your taste)
1/2 cup chocolate drops
2 tbls. coconut flakes
2 whisked eggs
2 tbls. melted butter
1 cup = 200 g

Frosting:
150 g cream cheese
2-3 tbls powdered sugar
1 tbls sour cream or butter
walnuts

Preparation:
1. Preheat oven to 180 C.
2. Grease baking pan (recommended size 20x20 cm). Mix in the bowl ground cinnamon with flour. Add sugar, dried fruits, grated carrots, chocolate chips and coconut flakes. Stir well. 
3.Then pour in whisked eggs and melted butter. Stir untill well combined. Evenly spoon dough into baking pan.
4. Bake carrot bars for 30-25 minutes.
5. Let pie cool completely. Meanwhile make frosting. Just mix cream cheese with powdered sugar and butter. Spoon frosting over pie and sprinkle with nuts.

If you like baking with nuts you also can add some nuts into dough.
Enjoy:)



Немає коментарів:

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...