вівторок, 5 лютого 2019 р.

Найсмачніші домашні рогалики / Delicious Homemade Crescent rolls

Всім привіт!
Мене не було у блозі, здається, цілу вічність!!! На жаль, не можу назвати сьогоднішній допис тріумфальним, я просто знайшла рецепт, який так сильно мені сподобався, що я не можу не написати його тут, в своєму скромному, тихому, але такому рідному блозі. Та маю надію писати в цьому році якомога частіше!
Сподіваюсь, що комусь також знадобиться дуже простий рецепт домашньої випічки, можливо вже навіть сьогодні на вашій кухні будуть пахнути такі смачненькі рогалики:)


Hello everyone!
I haven't been here for ages!! Unfortunately, I can't promise to write blog posts permanently, I just want to be here right now and share delicious recipe with you. But I hope to post more and more best recipes this year!
Hope you are glad to find out here something yummy again! Enjoy:)



Для тіста потрібно:
200 г масла
200 г сметани (я брала 20%)
3 ст.л. цукру
350-400 г борошна
1/2 ч.л. соди
начинка (варення, вишні)
цукор-пудра

1. Масло розтоплюємо на водяній бані, коли воно трішки охолоне додаємо сметану та розміщуємо все до однорідності. Додаємо цукор, перемішуємо. Всипаємо борошно і соду та замішуємо м'яке тісто. Загортаємо тісто в харчову плівку та відправляємо в холодильник на 1 годину.

2. Тепер ділимо тісто на шматочки. Підсипаємо стіл борошном та розкачуємо кожен шматочок тіста в коло, яке ріжемо на трикутники. Робимо не надто грубі рогалики, бо вони трішки підростають;)

3. На ширшу частину трикутника викладаємо начинку та загортаємо рулетик.

4. Викладаємо печиво на змащену олією деко.

5. Печуться рогалики при 180 гр. приблизно 35-40 хв. Гарячі рогалики обмакуємо в цукровий пудрі та подаємо до столу:)
За рецепт щиро вдячна сайту smachno.in.ua

For dough you need:
200 g melted butter
200 g sour cream
3 tblsp sugar
350-400 g flour
1/2 tsp baking soda
filling (jam, sour cherries)
powdered sugar

Directions:

1. Combine melted butter with sour cream and sugar. Mix well. Add flour with baking soda and knead soft dough. Chill dough for 1 hour.

2. Divide dough into pieces. Prepare lightly floured surface and roll each part into rounds. Cut round into triangles. Do not make thick rounds because crescents  growing until baking.

3. Place filling on a wide wedges of each triangle and roll them to form crescent shapes.

4. Place crescent rolls onto greased baking sheet.

5. Bake for 35-40 min in preheated oven to 180 C. Hot crescent rolls dip into powdered sugar and serve. Enjoy!


Немає коментарів:

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...