Рецепт з книжки "Кулінарні секрети сестри Ольги"
Для тіста потрібно:
- 300 г борошна;
- 250 г маргарину;
- 3 варені жовтки;
- 1 ст. ложка води;
- 1 ст. ложка оцту;
Для обкачування печива:
- 100 г цукру-пудри;
- 1 ст. ложка какао;
Борошно просіюємо, на грубій тертці натираємо маргарин та додаємо до борошна. Холодні жовтки перетираємо через сито і все ретельно перемішуємо. Тепер додаємо воду та оцет, замішуємо тісто. Ділимо його на частини;
З кожної частини розкачуємо нетонкий пласт та ріжемо на палички. Палички слід випікати в добре розігрітій духовці (я випікаю при темп. 200 градусів - 30 хв.);
Ще гарячі палички обкачуємо з суміші цукру-пудри і какао. Готове печиво складаємо на решітку для остигання після чого подаємо до столу.
Немає коментарів:
Дописати коментар