понеділок, 17 вересня 2012 р.

Печиво-палички

З тістом цього печива працювати дуже легко та приємно, а отримане, вже готове печиво дуже смачне! Хоч я нечасто печу його, але тим не менш, воно завжди є бажаним) Рекомендую спробувати ці палички, вони не залишать вас байдужими;)


Рецепт з книжки "Кулінарні секрети сестри Ольги"
Для тіста потрібно:
- 300 г борошна;
- 250 г маргарину;
- 3 варені жовтки;
- 1 ст. ложка води;
- 1 ст. ложка оцту;
Для обкачування печива:
- 100 г цукру-пудри;
- 1 ст. ложка какао;
Борошно просіюємо, на грубій тертці натираємо маргарин та додаємо до борошна. Холодні жовтки перетираємо через сито і все ретельно перемішуємо. Тепер додаємо воду та оцет, замішуємо тісто. Ділимо його на частини;
З кожної частини розкачуємо нетонкий пласт та ріжемо на палички. Палички слід випікати в добре розігрітій духовці (я випікаю при темп. 200 градусів - 30 хв.);
Ще гарячі палички обкачуємо з суміші цукру-пудри і какао. Готове печиво складаємо на решітку для остигання після чого подаємо до столу.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...