неділя, 28 жовтня 2012 р.

Домашні біляші

Біляші я пекла вперше, і не розумію, чому я не зробила цього раніше - це ж дуже смачна випічка! В інтернеті я бачила декілька варіантів, якими мають виглядати ці булочки, але кожен готує так як йому подобається, на те вони і домашні))

Рецепт я знайшла на сайті dreamfood.com.ua, і там вже знають, що рецепт супер;-)


Для тіста нам потрібно:
200 мл молока + 7 г сухих дріжджів + 1 ч.л. цукру;
1 яйце + 1 ч.л. солі + 6 ст. л. олії + 500 г борошна;
Розводимо у теплому молоці дріжджі та цукор. Залишаємо у теплому місці на 30 хвилин. Збите яйце, сіль, олію додаємо до молока та перемішуємо. Вливаємо суміш до борошна та замішуємо тісто. Вимішуємо добре, поки тісто не перестане липнути до рук.
Накриваємо тісто рушником та ставимо у тепле місце, поки тісто не підросте (приблизно на 40 хвилин);
Для начинки потрібно:
400 г фаршу, 2 цибулини, мелений чорний перець, сіль.
Чистимо цибулю, її можна нарізати кубиками або натерти на тертці, та додаємо до фаршу + сіль, перець.
Розділяємо тісто не невеликі кульки. Кожну кульку розкачуємо та посередині викладаємо фарш:


Краї тіста защіпуємо, але посередині залишаємо отвір:

Тепер злегка притискаємо:

Смажимо біляші на добре розігрітій сковорідці з олією. Спочатку викладаємо біляші отвором донизу, а потім обсмажуємо інший бік.
Дуже смачно:)

Немає коментарів:

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...