середа, 20 лютого 2013 р.

Сирні скони

В мене вдома зараз багато солодкого, яким мене пригостили на дні Народженні + всілякі інші солодощі. Тому я захотіла попробувати спекти скони з сиром, просто до сніданку:


Готуються ці булочки дуже швидко. Можливо я сформувала занадто тонкі скони, тому що в оригіналі вони більш пухкіші, проте результатом я задоволена. Смак сконів мене підкорив, а разом з кавою це дуже і дуже смачно:


Рецепт завдячую сайту cookingbox.ru
Потрібно:
175 г борошна (в оригіналі 125 г пшеничного і 50 г кукурудзяного борошна);
1 ч.л. розпушувача;
щіпка солі;
чорний мелений перець;
90 г твердого сиру;
1 яйце;
50 мл молока + 2 ст.л. для змащування;
50 г розмягшеного масла;
Приготування:
1. Яйце збиваємо вилкою, змішуємо з молоком та маслом. Борошно перемішуємо з розпушувачем, сіллю та перцем. Сир натираємо на грубій тертці та додаємо до борошна, перемішуємо, додаємо яєчну масу та замішуємо тісто.
2. Скони можна сформувати руками або розкачати тісто в коло і вирізати трикутники. Викладаємо скони на деко та змащуємо верх молоком.
3. Випікаються скони в розігрітій на 200 градусів духовці приблизно 15-20 хвилин.


Смачного)

Немає коментарів:

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...