вівторок, 5 березня 2013 р.

Біскотті

Вчора пекла біскотті вперше, хоча давно полюбила цю випічку.
Біскотті - італійське, сухе печиво, і перекладається як "запечене двічі".Зазвичай біскотті подавали до вина.
Щодо мене то я звикла смакувати цим печивом разом з кавою, оскільки у кафе часто подають біскотті саме до кави. Тож і сьогодні на сніданок: біскотті + кава. Рецепт додаю..


 
Рецепт з блогу irenelife.com
Приготування:
75 г вершкового масла збиваємо з 70 г цукру. Додаємо 1 яйце, перемішуємо ложкою, додаємо ще 1 яйце після чого ще раз збиваємо масу.
230 г борошна просіюємо в посудину разом з 1 ч.л. розпушувача. Маленькими порціями всипаємо борошно в рідку масу і замішуємо тісто. Воно повинне бути густим і не липнути до рук.
40 г фундука подрібнюємо в блендері. Додаємо в тісто подрібнений фундук + 50 г цілого фундука. Добре перемішуємо:


Форму для випікання застеляємо пергаментом. З тіста формуємо батон:


та ставимо у розігріту на 180 г духовку, випікаємо 30-35 хвилин.
Витягуємо тісто з духовки, розрізаємо на порційні куски:


розкладаємо на папір та ставимо знов у духовку на 15 хвилин.


Готове біскотті краще зберігати у закритій посудині.


Смачного!))

2 коментарі:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...