пʼятниця, 24 травня 2013 р.

Cocoa brownies

Брауні приготоване на основі какао дуже сподобалось, смак насичений і... шоколадний! Якби я не готувала сама цього брауні, то мабуть подумала що частина шоколаду все таки тут присутня:)


Величезний плюс, що такі шоколадні тістечка можна приготувати в будь який час, бо рецепт екстрашвидкий + інгредієнти знайдуться в кожного.... ну майже завжди )


Тут ви можете подивитись на рецепт автора, звідки я і запозичила рецептик.

Брауні розраховане на мініатюрну форму, порція дуже навіть маленька:
Інгредієнти:
70 г вершкового масла;
40 г какао;
30 г борошна;
1 яйце;
110 г цукру;
щіпка солі;
2 ст.л. гарячої води;
Приготування:
1. Змішуємо в посудині какао, масло, цукор, сіль і воду. Ставимо на вогонь постійно помішуємо. Масу не доводимо до кипіння, а чекаємо поки розтопиться масло. Ставимо в сторону остигнути.
2. Окремо збиваємо яйце вилкою, додаємо до охолодженої маси, перемішуємо. Додаємо борошно та перемішуємо:


3. Форму для випікання застеляємо пергаментом та виливаємо масу:


4. Брауні випікається 25 хвилин при 180 гр.


Смачного!!!

2 коментарі:

  1. Аромат шоколадної випічки-неповторний,він такий спокусливий,звабливий!!!Відразу хочеться приготувати горнятко кави і насолоджуватися.....ммм
    Соломієчко-гарний рецепт і прекрасне фото!!!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Майєчко, дякую за теплі слова і за те що заходиш в гості))
      Брауні для мене справжня насолода, і як я раніше не пекла ці тістечка?))

      Видалити

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...