понеділок, 20 травня 2013 р.

Печиво "Французький сир"

Сьогодні згадала про це печиво, чомусь давно не пекла його.


Мені відразу сподобалось оформлення печива, тут ви можете подивитись на оригінал рецепту, і яким печиво виглядало у інших :) 


Потрібно:
100 г масла;
100 г твердого сиру;
100 г борошна;
0,5 ч.л. солі;
1 жовток;
Приготування:
1. Масло натираємо на грубій тертці. Окремо на дрібній тертці тремо сир. Змішуємо масло з борошном, всипаємо сир, перемішуємо. Тепер додаємо жовток та сіль. Замішуємо тісто. Накриваємо тісто харчовою плівкою т аставимо на 30 хвилин в холодильник.
2. Стільницю підсипаємо борошном. Розкачуємо тісто в пласт та вирізаємо трикутники. Ножем вирізаємо дірочки у кожному трикутнику.
3. Печиво складаємо на деко для випікання та ставимо у розігріту духовку (180 градусів - 15 хвилин).


Насправді печиво готується дуже швидко!
Смачного ))

Немає коментарів:

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...