1 скл. = 200 г
Потрібно
2 скл. борошна;
4 стол. ложки цукрової пудри;
200 г розм'якшеного масла;
щіпка солі;
150 г кураги;
Приготування:
Змішуємо борошно з цукровою пудрою, сіллю. Курагу промиваємо та подрібнюємо. Додаємо до борошно масло та курагу, вимішуємо тісто.
Тісто виходить мяким, тепер ми загортаємо його в харчову плівку та формуємо ковбаску. Ставимо в холодильник на 30-40 хвилин.
Охолоджене тісто ріжемо кружельцями діаметром 1 см та викладаємо на деко. Печеться печиво 15-20 хвилин при 190 градусах.
Смачного!
Тут ви можете подивитись на рецепт автора
Немає коментарів:
Дописати коментар