субота, 3 серпня 2013 р.

Бісквітне печиво

Таке ж сонячне печиво, як і ці серпневі дні! Я з великим задоволенням ділюсь з вами чудовим рецептом бісквітного печива, яке можна пекти коли заманеться:



50 г вершкового масла ділимо на половину. Одну частину січемо ножем разом зі 100 г цукру, другу половину розтоплюємо на слабкому вогні. Коли масло трішки охолоне вливаємо його до першої половини масла, перемішуємо. Вбиваємо 1 яйце, солимо (1 г солі достатньо), за допомогою міксера злегка вимішуємо масу. Всипаємо 250 г борошна вимішане з 1 ч.л. порошку до печива, замішуємо тістою
Залишаємо тісто "відпочити" на 30 хвилин.
Застеляємо деко пергаментом і відщипуючи по трохи тісто формуємо кульки та викладаємо на деко. Печиво при випіканні росте, тому розкладайте кульки не близько одна до одної:


Духовку розігріти на 220 градусів, та поставити печиво пектись 20 хвилин (якщо кульки невеликі, можливо слід зменшити час випікання до 15 хвилин).


Ну дуже класне печиво! Я смакувала з варенням і кавою:


Рецепт з блогу

Немає коментарів:

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...