1 скл. молока
3 скл. борошна
1 ч.л. солі
1 ст. л олії
1 ст. л. горілки
Начинка:
300-400 г фаршу
Приготування:
Молоко змішуємо з сіллю, олією та горілкою. По трохи всипаємо борошно, замішуємо еластичне тісто. Накриваємо тісто та відставляємо в сторону на 40 хвилин.
Тісто розкочуємо в тонкий пласт на присипаній борошном стільниці, далі складаємо тісто кілька разів (конвертом)...
І знов розкочуємо в пласт, так повторити ще раз.
Тепер скручуємо тісто в рулет і порізати на 10 рівних частин:
Руки і скалку змащуємо олією (тісто може бути трішки липким, але борошно вже не потрібне). Тепер кожну частинку тіста розкочуємо якомога тонше, розміром невеликої тарілки. Розкатані коржі складаємо в сторону, перекладаючи коен корж пергаментним папером:
Розігріваємо сковорідку з великою кількістю олії. На одну сторону тіста кладемо начинку, другою стороною закриваємо її, краї стискаємо вилкою:
Смажимо чебуреки з двох сторін до золотистого кольору. Подавати гарячими.
Смачного!
Рецепт з сайту cookorama.net.
Thanks a lot!:) I follow you on bloglovin already)
ВідповістиВидалити