середа, 27 листопада 2013 р.

Скони з родзинками

Як же ж несподівано до нас прийшла зима! :)) Пора гарячих напоїв, теплого одягу, і казкових новорічних свят які вже на порозі!
А уявіть собі, як приємно прийти з холоду додому, і де так солодко пахне домашня випічка - відразу робиться тепло і затишно. Саме такий смачний аромат вам можуть подарувати прості за приготуванням скони з родзинками:



Приготування:
  1. 400 г борошна змішуємо з 3 столовими ложками цукру, щіпкою солі, 2 ч. ложками розпушувача до тіста.
  2. 125 г холодного масла ріжемо кубиками, додаємо до борошна і руками швидко розтираємо масло до крихти.
  3. Окремо злегка збиваємо 2 яйця з 100 мл. нежирних вершків. Виливаємо до борошна, і всипаємо 100 г відмочених і промитих родзинок. Все вимішуємо.
  4. Дошку присипаємо борошном, ще раз вимішуємо тісто. 
  5. Розділяємо тісто на 3 частини. Кожну частину сформувати в круглий пласт, товщиною 2 см. і вирізати трикутники. Викладаємо всі трикутники на деко для випікання. 
  6. Випікаються скони при 200 гр. приблизно 20-25 хвилин:


Вихід 13-14 штук.


Смачного!
Рецепт взяла з кулінарного сайту

Немає коментарів:

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...