середа, 23 квітня 2014 р.

Брауні з кокосовим праліне / Сoconut praline brownies

Привіт всім! Свята, як звичайно, пройшли дуже швидко і тепер всім потрібно входити в звичний режим, як би то тяжко не було:)
Страшенно хочеться поділитись з вами рецептом брауні, який я пекла тижнів два тому. Брауні настільки ідеальний шоко- десерт, наскільки це можливо!

Hi everyone! How fast these days run by! But I hope you enjoyed your holidays:)
I have some news for you. I'm going to write recipes in English from today, because many of you don't know Ukrainian language. So let's start!:)

Two weeks ago I found a promising brownie recipe and baked it immediately, I really couldn't wait to try it!


Брауні з кокосовим праліне - це солодко та неймовірно смачно!

This recipe makes beautiful, dense and gooey brownies. Yummy!


Інгредієнти:
110 г чорного шоколаду
75 г масла
50 г цукру
щіпка солі
1 ч.л. ванільного екстракту
2 яйця
50 г борошна
1 ст.л. какао
Для посипки потрібно:
50 г цукру
2 ч.л. води
50 г обсмаженого мигдаля
70 г кокосової стружки
2 ст.л. згещеного молока

Приготування:
Спочатку готуємо посипку. На сковорідці розігріваємо цукор, додаємо воду, і помішуючи готуємо карамель янтарного кольору. Знімаємо з вогня, всипаємо подрібнені горіхи, вимішуємо та викладаємо на плоску поверхню. Коли охолоне подрібнюємо в блендері до крихти.
Готуємо тісто. На водяній бані розтоплюємо шоколад і масло. Знімаємо з вогня і додаємо цукор і щіпку солі. Даємо охолонути кілька хвилин. Тепер по одному додаємо яйця. Масу добре вимішуємо і в кінці всипаємо борошно та какао.
Маленьку квадратну форму застеляємо фольгою. Це обов'язково, тому що брауні може пристати до форми. Виливаємо тісто, розрівнюємо, зверху посипаємо більшою частиною подрібнених горіхів, тепер посипаємо кокосовою стружкою і знов горіхами. Верх поливаємо згущеним молоком.
Випікається брауні 25 хвилин при 175 гр.
Перед подачею брауні слід охолодити в холодильнику.

Ingredients:
110 g dark chocolate
75 g butter
50 g sugar
pinch of salt
1 teaspoon vanilla
2 eggs
50 g flour
1 tablespoon cocoa powder
Topping:
50 g sugar
2 teaspoon water
60 g toasted almonds
70 g coconut flakes
2 tablespoon condensed milk

Directions:
Cook topping: heat sugar in saucepan, add water, stir well until caramel becomes amber. Turn off the heat and mix caramel with almonds. Even the mixture on a flat surface cool completely. Then grind up it in a blender.
Brownie: On a water bath melt chocolate and butter. Turn off the heat, add sugar, salt, mix it and let cool a few minutes. Beat eggs and stir well. Add cocoa powder and flour and stir it until you have a silky consistency.
Take a little square pan and cover it with foil (in all cases). Pour the batter into the pan, even the surface with a spatula, sprinkle with 2/3 nuts, then with coconut flakes and then with the remaining nuts. Top with condensed milk.
Preheat your oven to 170C. Bake brownies for 25 minutes. Let cool. Refrigerate brownies for 2-3 hours before serving.



Смачного!
Рецепт з блогу eatmeblog.com



2 коментарі:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...