Я подавала запечений батон до першої страви, як на мене така подача більш ніж вдала, хоча думаю такий батон на сніданок також буде смакувати.
Ну і думаю ні в кого не виникне сумнівів, що батон з такою начинкою дуже навіть калорійний%)
This recipe is something new for me, because I've never heard about something like that before. Buuuut when I saw a lot of delightful comments about this recipe I wondered how I could miss such interesting recipe!
So I served two pieces with soup and in my opinion that's so good!
I guess you don't have doubts about how many calories are in that yummy long loaf %)
Потрібно:
1 батон
100-150 г твердого сиру
2 зубці часнику
100 г розм'якшеного масла
зелень
Приготування:
Для начинки: сир натираємо на тертці, видавлюємо через часнодавку часник, додаємо масло, зелень і все перемішуємо:
Батон ріжемо порційно, навскіс, але скибки ріжемо не до кінця.
Тепер наповнюємо батон начинкою:
Зверху батон можна додатково притрусити тертим сиром.
Загортаємо батон в фольгу та ставимо в розігріту до 200 гр. духовку, запікаємо 20 хвилин, після чого розкриваємо фольгу і запікаємо батон ще 5 хвилин.
Смачного!
За ідею дякую блогу МираДом.
Thanks for reading! Have a great day!
Немає коментарів:
Дописати коментар