субота, 29 березня 2014 р.

Морквяний торт / Carrot cake

Нарешті я спекла морквяний торт! Напевно через те, що я так довго відкладала його приготування, я мала трохи мороки - то не могла біля дому знайти маскарпоне для крему, то коли прийшла додому виявилось що олії мені явно не вистачає :-/ Але рецепти можна змінювати і пробувати експериментувати, тому я вирішила не відкладати рецепт знов на невизначений час, а братись до роботи вже і негайно!
Зараз я можу сказати, що всі зусилля не були марними, торт виправдав мої очікування!
Коржі злегка вологі, добре втягують крем (можливо з крем-чізом не так би було), в міру солодкі та пишні (як бісквіт). Крем чудово доповнює смак, оскільки він більш солодший. Загалом, вигляд і розріз торта справляє тільки гарне враження:)

Finally, I did it! My first carrot cake is as trophy for me because I was going to bake it for a long time:-/
I'm wondering how delicious so simple ingredients can be combined together! Carrot cake looks impressive but it's not the only one reason why you have to try this. I changed up some ingredients because I didn't have some on my hand, but I really tried to compare several recipes and make something similar. I was so excited, but I got good taste and my efforts brougt me an incredible result.




Готуємо тісто:
2 яйця збиваємо міксером з 180 г цукру. Додаємо 300 г натертої на дрібній тертці моркву, вимішуємо, всипаємо 310 г борошна, 1 ст.л. олії та 0,5 ч.л.соди (погасити оцтом). По черзі випікаємо два коржі (якщо є можливість можна одночасно) 180 гр, приблизно 30-35 хвилин, готовність перевіряємо зубочисткою. На фото показую, як виглядає тісто перед випіканням:


Готуємо крем. 400 г сметани збиваємо з 100 г цукрової пудри, при потребі додаємо 1 п. загущувача до сметани.
Холодні коржі розрізаємо на половину та перемащуємо кремом. Прикрашаємо торт подрібненими горіхами.



Гарних вихідних!

Have a nice weekend!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...