вівторок, 1 квітня 2014 р.

Біскотті з родзинками та грецькими горіхами / Biscotti with raisins & walnuts

Люблю біскотті до ранкової кави, і загалом це печиво давно завоювало мою прихильність.

I like biscotti, especially with coffee in the morning.



На невелику порцію потрібно:
60 г вершкового мала
60 г цукру
1 яйце
щіпка солі
125 г борошна
0,5 ч.л. розпушувача
3 ст.л. родзинок
1 ст.л. подрібнених грецьких горіхів
Приготування:
Розтоплене масло перемішуємо з цукром та яйцем. В окремій посудині змішуємо борошно, сіль та розпушувач, вливаємо масляну масу, перемішуємо, в кінці всипаємо родзинки та горіхи. Вимішуємо тісто, формуємо з нього батон та викладаємо у форму для випікання. Випікаємо 20-25 хв. при 180 гр. після чого витягуємо з духовки та даємо вистигнути 10 хвилин. Ріжемо батон на частинки, товщиною 1,5 см, розкладаємо по формі та ставимо ще на 10 хвилин в духовку. Готові біскотті мають зарум'янитись.


Бажання спекти біскотті з'явилось після перегляду багатьох цікавих рецептів на сайті allrecipes.ru
Гарного вам дня)

Thanks for stopping by! Have fun)

Немає коментарів:

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...