вівторок, 15 квітня 2014 р.

Картопля з грибами / Potato & mushrooms


Розбавляємо дощову погоду смачними стравами! Сьогодні пропоную вам рецепт запіканки, яка підійде для тих хто дотримується посту)

It seems like i haven't eaten that dish for ages! Sometimes we forget about simple recipes, that's why so good to write down favorite recipes and one day that habit can help you, especially when you break head over vital question: what to cook today?))

Інгредієнти:
6 картоплин
50-70 г сушених грибів
3 ст.л. оливкової олії
1 зубчик часнику
2 ст.л. панірувальних сухарів
сіль, перець
зелень
Приготування:
Гриби відмочуємо в воді, після чого відварюємо 1 год. (юшку не зливаємо). Відварені гриби ріжемо на частинки.
Олію змішуємо з видавленим часником, змащуємо дно форми. Картоплю ріжемо пластинками, викладаємо половину на дно. Зверху викладаємо гриби, солимо та перчимо. Останній шар викладаємо з решти картоплі, вливаємо пару ложок грибної юшки. Тепер посипаємо страву сухарями та сіллю до смаку.
Ставимо запіканку в духовку на 45 хвилин (температура випікання 180гр.)


Готову страву посипаємо зеленню.
Смачного!

2 коментарі:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...