середа, 7 травня 2014 р.

Біле медове брауні / White honey brownies

Ще один новий рецепт брауні, і знов похвальні відгуки) Рецептів білих брауні є безліч, як простих в приготуванні так і більш складніших, але мені потрапив під руку найпростіший рецепт, яким вже спушу ділитись.

One more brownies recipe and again only excellent impressions) I really found the simplest brownies recipe that combines white chocolate and honey.


На смак випічки завжди впливає якість продуктів, що входять до рецепту. Різноманіття білого шоколаду у продуктових магазинах мене просто вражає - аж один варіант пористого білого шоколаду! Бігати від магазину до магазину в пошуках якісного білого шоколаду в мене не було бажання, тому каюсь, я використала пористий шоколад! Хоча я задоволена смаком брауні, все таки, якщо у вас буде можливість - використайте справжній білий шоколад:)

I hope you get to try this simple white honey brownies! I recommend you to use a good quality white chocolate, you may have better result that way.
The honey replace sugar completely and add heavenly flavor! I really love it!



Інгредієнти:
180 г білого шоколаду
4 ст. л. меду
150 г вершкового масла
2 яйця
100 г борошна
Приготування:
На водяній бані розтоплюємо шоколад, додаємо мед, перемішуємо. Холодне масло ріжемо кубиками та додаємо до шоколаду. Перемішуємо до однорідного кольору, відставляємо в сторону на 10 хвилин. Тепер вбиваємо 2 яйця, перемішуємо масу вінчиком, просіюємо борошно і знов добре перемішуємо масу. Отримане тісто виливаємо в змащену маслом форму та ставимо в розігріту до 170 гр духовку. Випікаємо 30 хвилин.
Готове брауні охолодити перед подачею.

Ingredients:
180 g white chocolate
4 tablespoons honey
150 g butter, chopped
2 eggs
100 g all-purpose flour
Directions:
Place chocolate in a medium saucepan and melt on a water bath add honey, stir carefully, add butter and stir until melted and combined. Set aside to cool for 10 minutes. Add eggs, whisk well. Put flour through a sieve, stir until combined.
Preheat the oven to 170C. Pour the batter into the greased baking tin and bake for 30 minutes. Leave to cool before cutting it.



Смачного!)
Рецепт підглянула на сайті gastronom.ru :)

Cheers!)

2 коментарі:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...