понеділок, 14 липня 2014 р.

Кабачкові оладки з соусом / Zucchini pancakes with sauce

Сподіваюсь ваші вихідні пройшли добре. Я знаю, новини страшно дивитись, але ми повинні знати що відбувається в країні і свідомо оцінювати почуте і побачене.
Літо поводить себе дивно, погода часто змінюється і це відображається на самопочутті, але не будемо падати духом! Попереду ще пів літа!
В суботу на святкуванні річниці одруження батьків ми планували поїхати на природу, трішки погрітись на сонці, але всі прогнози погоди показували опади і в п'ятницю майже цілий день падав дощ і ми передумали. Як таке може бути?:) Субота була сонячною! Ех!:) Не мала змоги сфотографувати торт Баунті у розрізі, тому рецепт напишу обов'язково, коли спечу знов, а пекти буду, бо всі були в захваті!))
Проте я маю для вас інші смачні рецепти, а також найближчим часом напишу про відпочино в Закарпатті.
Рецепт кабачкових оладок не складний і думаю багато з вас готує такі оладки, можливо з деякими змінами. Я знайшла цей рецепт досить давно і вже не пам'ятаю де саме, і раджу вам попробувати приготувати до оладок простий соус, який додасть легкої пікантності і новизни.

I hope you all are doing well! The summer is half over, but we actually have enough time to spend time outside, have picnics, cookouts and so on)
In Saturday we wanted to go to a picnic, but all forecasts showed rainy and cloudy weather, so we stayed at home. Not a bit of it! The Saturday was sunny! How it that possible?:)
I hadn't a chance to take a photos of a Bounty cake, but I'm going to bake it once again so instead that recipe today I'm going to tell you about a perfect summer lunch/dinner dish as zucchini pancakes. The sauce is absolutely good with pancakes, just try it!


Інгредієнти:
2 кабачка
2 яйця
4 ст.л. борошна
сіль
олія для смаження
Для соусу:
4 ст.л. сметани
1 часник
сіль
кріп
Приготування:
Кабачки натираємо на грубій тертці, залишаємо на 15 хвилин, щоб кабачки пустили сік.
Сік виливаємо, додаємо до кабачків яйця, борошно, сіль та перемішуємо. Смажимо оладки.
Для соусу змішуємо сметану з сіллю та подрібненим кропом, видавлюємо часник. Подаємо до столу гарячі оладки.

Ingredients:
2 zuchhini, grated
2 eggs
4 tbls. flour
salt
oil
Sauce:
4 tbls. sour cream
1 clove of garlic,
salt
fennel, chopped
Direction:
Leave the grated zucchini for 15 minutes, remove moisture. Stir zucchini with eggs, add flour, salt, mix well. Drop rounded spoonfuls of zucchini batter into hot oil and fry pancakes until golden.
For the sauce mix sour cream with salt and chopped fennel, press the garlic clove.
Serve warm pancakes.


Смачного!

Enjoy!

4 коментарі:

  1. Має бути смачно!!!!!! Я тру кабачки і змішую з тертою картоплею, смажу такі деруни:-) І

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Моя мама також так робить)) Дякую за відгук!

      Видалити
  2. No way these look awesome! I've hard of zucchini bread but have never tried zucchini pancakes. They look so delicious!

    ВідповістиВидалити

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...