четвер, 19 лютого 2015 р.

Біскотті з сухофруктами / Dried Fruit Biscotti

На днях думала, яке б печиво купити до кави, але дуже вчасно згадала про таке печиво як біскотті яке я вже давно не пекла! Біскотті може бути різним, як з горішками так і без, з сухофруктами чи з різними прянощами. На цей раз я попробувала спекти біскотті з великою кількістю сухофруктів і додала зовсім трішки горіхів - і для чого щось купувати, коли вдома така смакота? :)


I was thinking "what cookies to buy for morning coffee" but just in time I remembered about biscotti:) I forgot about these cookies for a while! So I decided to bake biscotti with dried apricots, cranberries, raisins and a bit with nuts that brought an amazing taste!





Інгредієнти:                                                                                 Ingredients:
180 г борошна                                                                             180 g flour, sifted
150 г цукру                                                                                  150 g sugar
2 яйця                                                                                          2 eggs
10 г ванільного цукру                                                                 10 g vanilla sugar
1 ч.л. розпушувача                                                                      1 teaspoon baking powder
1 ч.л. цедри лимона                                                                    1 teaspoon lemon peel
200 г сухофруктів                                                                        200 g dried fruits, chopped

Приготування/Direction:

1. Збиваємо вінчиком яйця, додаємо просіяне борошно,цукор, розпушувач та замішуємо тісто:
2. Додаємо порізані сухофрукти (трішки горіхів) і цедру лимона,добре вимішуємо.

Whip an eggs to soft peaks, add flour, sugar and baking powder, gently knead the dough
Add chopped dried fruits (you can add a small amount of nuts) and lemon peel, mix well.





3. Формуємо з тіста два батони. Перносимо їх на деко для випікання, залишаючи відстань між ними. Деко можете змастити жиром або застелити пергаментом.

Divide the dough in half. Shape each piece in 2 logs. Transfer the logs to prepared baking sheet.



4. Випікаємо при 180 гр. 25-30 хвилин, після чого витягуємо деко, залишаємо остигнути на 10 хвилин та ріжемо батони по діагоналі товщиною 1-1,5 см. Ставимо біскотті у духовку на 5 хвилин. Тепер знов витягуємо деко, перевертаємо печиво і ставимо ще випікатись на 2-3 хвилини.

Bake the biscotti in preheated oven to 180 C for 25-30 minutes, then remove from the oven and let cool a bit. Then cut the logs into 1-1,5 cm. diagonal slices and transfer into oven again, bake for 5 minutes. Turn over the cookies and bake about 2-3 minutes.


Тепер залишається зачекати поки біскотті остигне і йти готувати каву:) Смачного вам!

Now you just have to wait when the cookies are completely cool and after that make the coffee:) Enjoy!



2 коментарі:

  1. I am obsessed with biscotti's and always have wanted to make them. Dried fruit is sooo yummy too! This is going to have to be on my weekend to-do list.

    ВідповістиВидалити

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...