неділя, 30 серпня 2015 р.

Вафлі з галяретною масою / Jelly Waffle Cake

Поки на вулиці пекельна спека готуємо щось легке і повітряне! Наприклад, перекладені кремом вафлі, але зараз я розкажу вам як це можна зробити по-новому. 

It's still very hot, but I don't give up! Lets make something yummy without baking, like waffle with very interesting filling.


Не секрет, що перемащені вафлі це десерт для солодкоїжок, особливо якщо крім згущеного молока додаються різні зефірки, печиво чи мармеладки. Крем з галяреткою значно відрізняється, він не такий приторний, більш делікатний. І що саме головне смак ви можете змінювати на своє вподобання просто додавши улюблене желе. І ще щодо вафель, я купила квадратні 280 гр і їх було забагато, але пачка маленьких круглих вафель по 90 г буде замало, тому дивіться як вам вигідніше, впринципі лишні вафлі можна зберігати і потім використати як декор для торта чи як інгредієнт для обмакування домашніх цукерок:)

Eeeryone likes the waffle cake with sweet condensed milk (dulce de leche), especially sweet tooth:) Have you heard about this dessert? Today's recipe is also very simple, but the result is great too, the taste is more delicate and not so sweet. 


Потрібно:
пачка вафель
8 ст.л. жирної сметани
8 ст.л. цукру
220 г масла
1 пачка желе (90г)

Приготування:
Змішуємо сметану з цукром та маслом, ставимо на невеликий вогонь, постійно помішуючи доводимо до кипіння. Коли маса буде закипати, висипаємо галяретку, забираємо кастрюлю з вогню і добре перемішуємо крем. Ставимо масу остигати, але щоб крем не застиг. Перекладаємо вафлі кремом і ставимо в холодильник на пару годин.

You need:
1 package plain wafers (round or square)
8 tablespoons sour cream
8 tablespoons sugar
220 g butter
1 package jelly (90 g)

Directions:
Combine sour cream with sugar into saucepan add butter and place on a medium heat, stir constantly until boil. When the mixture is almost boiling add jelly, remove saucepan from heat and stir mixture until jelly dissolved. Let the mixture cool but don't let it completely set.
Spread 3-4 tablespoons of filling onto the wafer, take another wafer and put it on top of creamed wafer, spread filling again, repeat these steps until filling used up. Place the cake into refrigarator for 2-3 hours. Enjoy!


За рецепт дякую dreamfood.ua. Якщо скуштуєте таку смакоту, дайте мені знати в коментарях, гарного вам дня)

If you have any questions feel free to ask me! Have a nice day)

6 коментарів:

  1. These look so yummy and delicious. The recipe is easy too so I should be able to try it.

    ВідповістиВидалити
  2. I hope you try to make this dessert! The simplicity is the main advantage of this recipe:)

    ВідповістиВидалити
  3. I've never had a jelly waffle cake before, this looks awesome! Love the pink color of it too :) These photos are so pretty, I'm especially loving that tea towel Solya.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. This cake is really awesome, I'd like to use different jelly like lemon or orange. Oh, I love this tea towel too, I probably never throw it away:))

      Видалити
  4. вафельки выглядят очень аппетитно! аж слюнки потекли)))
    mary2be.blogspot.com

    ВідповістиВидалити

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...