Мабуть незвично бачити рецепт омлета в моєму блозі і напевно ви думаєте, що я снідаю виключно солодкою випічкою:) частина правди в цьому є, але лише частина) сьогодні хочу розширити тему сніданків написавши рецепт надзвичайно простого омлета, який через оригінальне приготування перетворюється на дуже ніжну, повітряну страву.
It's a little bit strange to see a omelette recipe on my blog, you probably think that I have only treats for breakfast:) but that's not true) today I'd like to share the simple omelette recipe, but because of unusual cooking this omelette is very delicate and fluffy dish.
Інгредієнти:
(на 2 порції)
3 шт. яєць
20 мл. вершків
1 ст. л. тертого сиру
олія
сіль
Приготування:
1. Відділяємо жовтки від білків. За допомогою міксеру збиваємо білки в піну і підсолюємо. Жовтки збиваємо вилкою, додаємо вершки та сіль.
2. Викладаємо збиті жовтки на розігріту сковорідку з олією, а зверху рівномірно виливаємо білки.
3. Закриваємо омлет кришкою і на середньому вогні смажимо 2-3 хв.
4. За допомогою лопатки згортаємо омлет на половину і розрізаємо на дві порції. Викладаємо порцію на тарілку та посипаємо зверху дрібно натертим сиром. Смачного!
Ingredients:
(two portions)
3 eggs
20 ml cream
1 tablespoon hard cheese, grated
oil
salt
Method:
1.Separate egg yolks from whites. Whisk whites until fluffy and add salt. Egg yolks mix with cream, add a little bit salt.
2. Pour oil into fry pan and place on a medium heat. Pour into egg yolks and spread whites over top.
3. Cover the pan with lid and fry omelette for 2-3 minutes.
4. By using spatula wrap omelette into half, cut into two portion and sprinkle cheese over top. Bon appetit!
Рецепт знайшла вже дуже давно на сайті kedem.ru
YUM! Omelettes are one of my favorite things to make on the weekends. This one looks extra light and fluffy. I bet it was delicious!
ВідповістиВидалитиIt was:) thanks a lot!
Видалити