неділя, 11 жовтня 2015 р.

Повітряний омлет / Fluffy Omelette

Мабуть незвично бачити рецепт омлета в моєму блозі і напевно ви думаєте, що я снідаю виключно солодкою випічкою:) частина правди в цьому є, але лише частина) сьогодні хочу розширити тему сніданків написавши рецепт надзвичайно простого омлета, який через оригінальне приготування перетворюється на дуже ніжну, повітряну страву.

It's a little bit strange to see a omelette recipe on my blog, you probably think that I have only treats for breakfast:) but that's not true) today I'd like to share the simple omelette recipe, but because of unusual cooking this omelette is very delicate and fluffy dish.




Інгредієнти:
(на 2 порції)
3 шт. яєць
20 мл. вершків
1 ст. л. тертого сиру
олія
сіль
Приготування:
1. Відділяємо жовтки від білків. За допомогою міксеру збиваємо білки в піну і підсолюємо. Жовтки збиваємо вилкою, додаємо вершки та сіль.
2. Викладаємо збиті жовтки на розігріту сковорідку з олією, а зверху рівномірно виливаємо білки.
3. Закриваємо омлет кришкою і на середньому вогні смажимо 2-3 хв.
4. За допомогою лопатки згортаємо омлет на половину і розрізаємо на дві порції. Викладаємо порцію на тарілку та посипаємо зверху дрібно натертим сиром. Смачного!

Ingredients:
(two portions)
3 eggs
20 ml cream
1 tablespoon hard cheese, grated
oil
salt
Method:
1.Separate egg yolks from whites. Whisk whites until fluffy and add salt. Egg yolks mix with cream, add a little bit salt.
2. Pour oil into fry pan and place on a medium heat. Pour into egg yolks and spread whites over top.
3. Cover the pan with lid and fry omelette for 2-3 minutes.
4. By using spatula wrap omelette into half, cut into two portion and sprinkle cheese over top. Bon appetit!


Рецепт знайшла вже дуже давно на сайті kedem.ru

2 коментарі:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...