четвер, 31 грудня 2015 р.

Медове печиво і з Новим Роком:) / Honey Cookies & Happy New Year:)

Насамперед вітаю вас з Новим Роком! Мені хочеться так багато побажати! Особливо бажаю здоров'я, багато усмішок на обличчі, щоб завжди навколо вас панувала любов, мир і добро! Щоб нас єднала доброзичливість, повага один до одного, щоб ми могли будувати країну гідно і давали гарний приклад нашим дітям. З Новим Роком!

I wish you all the Happy New Year! I want to wish you all the best! May the 2016 year be more positive and brighter, may everyone be surrounded by love, peace and kindness, let the benevolence and regard connects us! Happy New Year!


А тепер розповім вам про чудове, новорічне печиво) рецепт для пресу для печива, тому що тісто м'яке і легко витискається, тому якщо у вас ще не має такої класної штучки, варто задуматись)) прес для печива в мене вже є давно, користуюсь ним рідко, але коли вже напечеться таке гарне печиво то не можу натішитись) ставлю кілька посилань на рецепти печива для пресу, які вже в мене є: раз і два.

So now lets talk about New Year's cookies:) This recipe is only for cookie press, and if you still don't have such biscuit maker you can just imagine how easy cookies making by this device! I really rarely use cookie press but if I do my cookies are perfect and I'm thrilled to piecec every time:) also I already had some cookie recipe for biscuit maker here and here.







Для тіста:
160 г розтопленого масла
2 ст.л. меду
120 г цукру
200 г сметани (15% жирності)
1 ч.л. соди
500 г борошна
цукор-пудра

Вихід: 3 дека

Приготування:
Розтоплене масло з'єднуємо з цукром і медом, добре перемішуємо. Додаємо сметану і гасимо в ній соду. Тепер по трохи всипаємо борошно і замішуємо тісто (воно має липнути до рук). Ставимо тісто в холодильник на 30 хв.
Тепер витискаємо різні формочки печива. Печеться печиво при 180 г - 10 хв або до золотистого кольору. Коли печиво остигне посипаємо цукром-пудрою. Зберігати печиво слід в закритій посудині.


For dough:
160 g butter, melted
2 tablespoons honey
120 g sugar
200 g sour cream (15%)
1 teaspoon baking soda
500 g flour
powdered sugar

Yield: 3 baking sheets

Method:
Mix melted butter with honey and sugar, stir well. Add sour cream and baking soda, mix well. Gradually add flour and knead the dough, it must stick to your hand. Place the dough into refrigerator for 30 min. Use the cookie press to make different cookie shapes. Bake in preheated oven to 180 C for 10 min. or until golden brown. Let completely cool and spinkle powdered sugar on top. Keep in covered container.


Веселого вам святкування!

Have a nice celebration! Cheers!

3 коментарі:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...