четвер, 4 грудня 2014 р.

Печиво "Сабле" з шоколадним кремом / Chocolate Sable Cookies with Chocolate Filling


Пропоную варіант печива для святкового столу. Печиво не просто гарне на вигляд, воно надзвичайно ароматне, а шоколаний крем робить печиво подвійно шоколадним!!!
Сабле випікають різних форм, скріплюють різними начинками або ж залишають без начинки, через ніжну текстуру тіста печиво смакує само по собі.
Після цього рецепту сабле, мені захочеться попробувати ще не один варіант цього пісочного печива.

Today I have a special holiday cookies recipes. Why I wrote 'holiday'? Because these sable cookies took my heart! Sable in French means 'sandy', so the texture is very delicate. The chocolate filling makes the flavor more chocolate and it creates a holiday mood, especially now!





Для пісочного тіста потрібно:
250 г м'якого масла
125 г цукрової пудри
10 г ванільного цукру
щіпка солі
1 ч.л. меленої кориці
300 г борошна
20 г какао
4 ст.л. молока

Для шоколадного крему потрібно:
100 г чорного шоколаду (50%)
25 г м'якого масла
62 г сметани 20%
62 г цукрової пудри

+ цукрова пудра для посипки

Приготування:
1. Готуємо пісочне тісто. Спочатку вмикаємо духовку (180 гр.). В великій посудині збиваємо дуже м'яке масло на великій швидкості міксера доки маса не буде кремовою. Поступово просіюємо цукрову пудру, всипаємо ванільний цукор, корицю та сіль. Продовжуємо збивати масу поки не уствориться однорідна маса.
Змішуємо борошно з какао порошком. Тепер чергуючи борошно з какао і молоком, поступово додаємо до масляної маси збиваючи все на середній швидкості міксера. При необхідності додаємо ще борошна або молока.
Тісто викладаємо в кондитерський мішок, форму печива обирайте на свій смак, витискаємо печиво на невеликій відстані один від одного.
Випікається печиво 12-15 хвилин. Готове печиво залишаємо оходжуватись на деці.
2. Тепер готуємо крем. Шоколад розтоплюємо на водяній бані, даємо трішки остигнути. Додати масло, сметану і перемішати до однорідної маси. В кінці додаємо цукрову пудру і збиваємо масу міксером. Готовий крем перекладаємо в кондитерський мішок з насадкою-зірка.
Викладаємо крем на половину печива, рештою печива делікатно накриваємо крем. Верх притрушуємо цукровою пудрою.


For shortbread dough you need:
250 g butter, softened
125 g powdered sugar, sifted
10 g vanilla sugar
pinch of salt
1 teaspoon ground cinnamon
300 g wheat flour
20 g cocoa powder
4 tablespoons milk

For chocolate filling:
100 g dark chocolate (50%)
25 g butter, softened
62 g sour cream, 20%
62 g powdered sugar

+ powdered sugar for dusting

Method:
1. Preheat an oven to 180 C.
Make the dough. In a big bowl beat a butter (butter must be very soft) with an electric mixer on a high speed until smooth and creamy. Gradually sift into the bowl with butter powdered sugar, vanilla sugar, ground cinnamon and salt. Keep whisking until creamy.
In another bowl mix flour with cocoa powder. Gradually add the flour/cocoa and milk to the bowl with butter.Keep whisking on a medium speed. If it necessary add flour or milk in additional.
Spoon the dough into pastry bag. You can pipe the cookies in any shape that you desire. Pipe the cookies onto the prepared baking sheet.
Bake the cookies for 12-15 minutes. Let completely cool. The hot cookies are very subtle!
2. For chocolate filling melt the chocolate on a water bath, let cool 5 minutes. Add butter and sour cream, mix up. Then add powdered sugar and whisk until creamy. Spoon the filling into pastry bag. Pipe the chocolate filling onto a half of cookies and gently place the rest of cookies on each filled cookie.
Sprinkle with a powdered sugar.



Рецепт з блогу verdadedesabor.blogspot.com

The recipe I found on verdadedesabor.blogspot.com


Смачного!

Bon appetit!

12 коментарів:

  1. Yum! Sounds decadent. (:

    ♥ | www.connect-the-cloths.com | xoxo
    http://blogspotter.co/connect-the-cloths

    ВідповістиВидалити
  2. Mmmh, looks so yummy, love your recipes so much. *__*
    Lovely greets Nessa

    ВідповістиВидалити
  3. Oh my goodness, I need to make these! They look so beautiful and definitely like something I'd buy in the store!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Oh you have to try Melissa! These cookies disappeared quick in our house!:) Thanks for stopping by!

      Видалити
  4. какие аппетитные! спасибо за рецепт!
    mary2be.blogspot.com

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Спасибо большое:) Печенье особенное, я очень рада что обратила внимание на этот рецепт!

      Видалити

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...