неділя, 31 січня 2016 р.

Макові рогалики з вишнями / Poppy Seed Crescent rolls

Для тих хто сьогодні проводить час вдома, пропоную смачний рецепт рогаликів і нагадую про ще один рецепт рогаликів з кокосом, які варто попробувати) 

For those who decided to spend a day at home I'd like to share a tasty poppy seed crescents recipe filled with sour cherries. Oh and I had one more good coconut crescents recipe already on my blog.


Я формувала рогалики різної величини, спочатку трохи бавилась, ліпила маленькі, нікуди не спішила, але потім невиспана доня хотіла моєї уваги, тоді я почала швидко крутити великі рогалики:) Вийшло два дека рогальків, а якщо говорити по простому то такий добрий баняк) Коротше кажучи, рецепт дуже добрий, печиво вміру солодке, швидко робиться і смакує теж швидко:)

I made different size of these rolls because my daughter rushed me a little bit:) but finally I rolled  two baking sheets of crescents. Briefly, these crescent polls are easy to make, have slightly sweet flavor and quickly melt away:)


Інгредієнти:
200 г м'якого масла
100 г цукру
1 яйце
200 г сметани
150 г маку
550 г борошна
1,5 ч.л. розпушувача
350-400 г консервованої вишні
цукор-пудра

Приготування:
Мак запарюємо в кип'ятку на 1 год., воду зливаємо. Масло розтираємо з цукром, додаємо яйце, перемішуємо і вливаємо сметану. Масу добре перемішуємо і всипаємо мак. Додаємо по трохи борошна з розпушувачем і замішуємо еластичне тісто. 
Тісто ділимо на частинки, розкочуємо кожну на присипаній борошном стільниці і вирізаємо трикутники, кладемо на кожний трикутник вишні і скручуємо рогалики. 
Випікаємо рогалики при 180 гр. близько 20-25 хв.
Готові охолоджені рогалики посипаємо цукровою пудрою.

Ingredients:
200 g butter, soft
100 g sugar
1 egg
200 g sour cream
150 g poppy seeds
550 g flour
1,5 teaspoon baking powder
350-400 g canned sour cherries
powdered sugar

Directions:
Pour boiling water over poppy seeds, set aside for 1 hour, drain the water. Stir butter with sugar, add egg and stir well, pour sour cream. Mix the mixture diligent and add poppy seeds. Gradually add flour with baking powder and knead a dough.
Turn the dough onti lightly floured surface. Divide dough into pieces and roll each part into circle. Cut triangles. Spread some sour cherries on each triangle and roll crescent. Place crescents on a baking sheets. Bake for 20-25 minutes (180 C). 
Let cool and sprinkle some powdered sugar over crescents.


Смачного!
Рецепт з сайту dreamfood.ua

Enjoy!
The recipe found on dreamfood.ua

2 коментарі:

  1. такие моя бабушка пекла! и она была с Украины)))
    mary2be.blogspot.com

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. здорово, приятно узнать!:) раньше рогалики были частым угощением, сейчас такой рецепт больше вызывает ностальгию и воспоминание о детстве)

      Видалити

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...