субота, 5 березня 2016 р.

Яблучно-сирний пиріг / Apple Cheese pie

Всім привіт! Я вже давненько не писала нових рецептів, хоча весь цей час я справді хотіла знайти щось супер смачне і якнайшвидше поділитись з вами рецептом. Але чи то такий період чи може весна на мене так подіяла, що всі нові рецепти я відверто халтурила:) наприклад перетримала меренгу чи перепекла печиво, ну хто ж в тому винний, тільки я:)
Але сьогодні, нарешті, маю для вас смачний рецепт сирного пирога. Смак дуже ніжний, і готується така смакота дуже швидко. Без лишніх зусиль ви можете подарувати собі і своїй сім'ї пресмачний десерт, тому спішу ділитись рецептом)

Hello everyone! Sorry for my lack of recipes, but I wanted to find out something new and delicious for you. Honestly speaking, maybe it was such period or spring attracted me but I spoiled every new recipe:) No, the recipes were good, the truth is that I overbaked meringue once, in the next day I burned cookies, yes it was only my fault:) Finally, today I can show you really fantastic pie recipe! You may bake this pie at any time, it's healthy and easy to do.



Колись, давним-давно я пекла такий пиріг, і я точно знала що це смачно. Рецепт дуже нагадує мені про ще один сирний пиріг, який я дуже сильно полюбляю і не втомлюсь про це нагадувати (рецепт тут, фото)

A long time ago I've tried this recipe and I know exactly that the taste is awesome. This recipe reminds me about another my favorite cheese pie recipe and I don't get tired to repeat that (recipe and photo).





Інгредієнти:
Начинка:
200 г домашнього сиру
3 яблука
100 г сметани
200 г цукру
2 яйця
кориця
Тісто:
320 г борошна
10 г розпушувача
125 г масла
3 ст.л. цукру

Спочатку робимо крихту: розтираємо масло з цукром, борошном та розпушувачем до утворення крихти.
Для начинка: яблука чистимо і ріжемо на дрібні частинки. Збиваємо яйця з цукром, додаємо сир (сир попередньо розтерти вилкою або пропустити через м'ясорубку), сметану і добре перемішуємо. Всипаємо яблука і трішки кориці, перемішуємо масу.
Форму для випічки змащуємо маслом або застеляємо пергаментним папером, всипаємо половини крихти, зверху викладаємо начинку і посипаємо верх рештою крихти. Випікається пиріг при 170 гр. 45 хвилин.
Повністю охолоджений пиріг подаємо до улюбленого напою. Смачного)

Гарних вам вихідних!
Рецепт з сайту cookorama.net


Ingredients:
Filling:
200 g cottage cheese
3 apples
100 g sour cream
200 g sugar
2 eggs
ground cinnamon
Dough:
320 g flour
125 g butter
10 g baking powder
3 tbs sugar

Make dough: rub butter with flour, sugar and baking powder until crumbs.
For filling: peel an apples, cut into small pieces. Beat eggs with sugar, add cottage cheese (mash cheese with a fork or grind in a blender before), sour cream and mix. Add apples and cinnamon to the taste.
Preheat an oven to 170 C. Grease the pie pan or place parchment paper. Then add a half of crumbles, pour filling and sprinkle the rest crumles over the filling. Bake 45 minutes.
Let completely cool before serving. Enjoy!
Have a nice weekend!

The recipe found on cookorama.net



Немає коментарів:

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...