четвер, 10 березня 2016 р.

Brownie Cheesecake

Я вже не раз писала, що люблю брауні, і не тільки через те що це один з найшоколадніших десертів, а й через простоту приготування. В архіві ви можете знайти декілька рецептів брауні, як простих так і оригінальних, а от сьогодні ділюсь просто досконалим рецептом! 

I've written more than once about my truelove for brownies, not only because of mega chocolaty taste but also this dessert is quick to make. You can find out some simple or original brownie recipes in the archive, but today I'm sharing an absolute fantastic brownie recipe!


Текстура брауні ідеальна, в міру волога, ніжна і дарує відчуття довершеності..

The brownie texture is perfect, it gives a feelings of perfection..


Інгредієнти:

Для брауні:
200 г чорного шоколаду
115 г масла
3 яйця
150 г цукру
100 г борошна

Для чізкейка:
125 г сиру Філадельфія
40 г цукрової пудри
30 мл вершків 33-35 %
1 яйце

Приготування:
Спочатку готуємо брауні. На водяній бані розтоплюємо шоколад з маслом, залишаємо охолонути до кімнатної температури.
Яйця змішуємо з цукром і збиваємо вінчиком. Додаємо шоколадно-масляну масу і перемішуємо. Тепер порціями просіюємо борошно і ретельно перемішуємо тісто поки воно тне буде однорідною масою. 

Тепер готуємо чізкейк. Сир змішуємо з цукровою пудрою, додаємо яйце і вершки, все перемішуємо.

Невелику форму застеляємо пергаментом. Викладаємо 3/4 брауні, розправляємо по формі, зверху сирну масу і знов брауні. Тепер за допомогою зубочистки перемішуємо маси, роблячи таким чином візерунок. Ставимо в духовку і випікаємо 45-50 хв. Готове брауні залишаємо повністю охолонути.


Ingredients:

For brownie:
200 g dark chocolate
115 g butter
150 g sugar
3 eggs
100 g flour

For cheesecake:
125 g cream cheese
40 g powdered sugar
40 ml heavy cream
1 egg

Directions:
Make brownie: melt chocolate with butter on a waterbath, let cool to the room temperature. In a separate bowl mix eggs with sugar, stir well. Then add chocolate-butter mixture and stir until combined. Gradually sift flour into the mixture and mix well.

Make cheesecake: Combine cream cheese with powdered sugar, add heavy cream and egg and stir well until smooth.

Preheat oven to 180 C. Spread 3/4 of brownie batter into prepared pan, pour the cheesecake mixture evenly over top and drop the reserved brownie batter into large dollops over cheesecake. Then swirl together using a knife or wooden spoon.
Bake for 45-50 min. Let completely cool before serving.


Смачного!
Рецепт з невеликими змінами. Оригінальний рецепт ви знайдете в блозі irenlife.com.

Enjoy!
I made some little changes in the recipe, the original version you can find on the blog irenlife.com

2 коментарі:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...