четвер, 7 квітня 2016 р.

Зупа з плавленими сирками / Light Cheese Soup

Бачу вам сподобався рецепт крем-супу з брокколі, це дало мені натхнення далі експериментувати з першими стравами:) я давно читала багато хороших відгуків і впринципі мої колеги по роботі часто замовляли таку зупу на ланч - казали ситно і смачно. І якби не було дивно, але це все на мене ніяк не подіяло, і я ніколи не пробувала і навіть не думала над тим щоб приготувати такий суп вдома. До сьогодні. Як кажуть, всьому є свій час. Тож закінчую вступне слово і починаю розповідати, як приготувати зупку з плавленими сирками з хрумкими домашніми крутонами:)

I noticed you liked the broccoli soup recipe, and I was excited to keep experimenting with other soup recipe. I've read a lot nice reviews about cheese soup and my collegues often ordered that soup for lunch - but maybe you can't believe me, I've never tried a cheese soup, until now:) There is time for everything. So let's talk how the cheese soup is making!



Інгредієнти:
1,5 л води
2 шт плавленого сирка
3 шт картоплі
1 середня морква
2 ст л. домашньої сметани або жирних вершків
сіль
1 зубчик часника
зелень
Домашні грінки = крутони

Приготування:
Картоплю ріжемо кубиками, моркву тремо на дрібній тертці, так само тремо плавлені сирки. Ставимо воду на вогонь, додаємо картоплю. За цей час тушкуємо моркву на сковорідці з невеликою кількістю оливкової олії. Коли вода закипить, додаємо сіль за смаком. Варимо картоплю 10 хв, після чого додаємо моркву і плавлені сирки, варимо на слабкому вогні приблизно 15 хв. (за бажанням зупу можна збити блендером) В кінці вливаємо сметану і видушуємо часник. Даємо зупі покипіти ще 5 хв, всипаємо зелень (або порційно кожному) і накриваємо кришкою. Подаємо зупку з грінками. Смачного!

Ingredients:
1,5 l water
180 g processed cheese, cubed or grated
3 potatoes, chopped
1 carrot, grated
2 tablespoons sour cream or heavy cream
salt
1 garlic clove, minced
parsley, fennel

Directions:
Heat water into saucepan over medium-high heat, add potatoes and let boil. Meantime simmer carrot into pan with olive oil. When the water boils add salt to your taste. Cook potatoes for 10 min, then add carrot and grated processed cheese, reduce heat and cook 15 minutes (puree soup with blender if desired). Now add sour cream and garlic. Cook soup a couple minutes, remove saucepan from heat and cover for a few minutes. Serve with greenery and croutons. Enjoy!


Немає коментарів:

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...