вівторок, 30 серпня 2016 р.

Шоколадний пиріг з сиром / Chocolate Cheese Pie

Чим ближче осінь, тим більше мені хочеться пекти все шоколадне! Осінь навіює на мене відчуття комфорту, затишку, аромату кави і шоколаду:) хочу і вам побажати бачити осінь саме такою і з легкістю відпустити літо:)

The fall is waiting just around the corner, it gives me a motivation to bake everything chocolaty! Seriously, I associate autumn with coziness, chocolate and coffee aromas:) I want to wish you to see this season in the same way and don't hold the summer hard, let it go)


Шоколадний пиріг з сиром буде смакувати як малим так і великим) тут в принципі все просто, лише потрібно любити шоколад, адже сирної маси тут зовсім небагато.


Інгредієнти для тіста:                                         For chocolate dough:
180 г масла                                                           180 g softened butter
150 г цукру                                                           150 g sugar
2 яйця                                                                    2 eggs
250 г борошна                                                      250 g flour
2 ст.л. какао                                                          2 tblsp. cocoa powder
1 ч.л. розпушувача                                               1 tsp. baking powder
2-3 ст.л. кави                                                         2-3 tblsp. espresso
80 г шоколаду (на ваш смак)                              80 g chocolate, chopped (milk or dark, to your taste)

Для сирної маси:                                                  For cheese layer:
300 г домашнього сиру                                        300 g cottage cheese
2 яйця                                                                    2 eggs
3 ст.л. цукру                                                          3 tblsp. sugar

Приготування/Directions:
1. Приготуйте маленьку чашку кави еспрессо, кава знадобиться для тіста. М'яке масло збиваємо з цукром та яйцями. Тепер просіюємо борошно і какао, всипаємо розпушувач, тісто перемішуємо і вливаємо каву. Тісто виходить досить в'язким, тому викладаємо його ложкою у підготовлену форму для випікання.

1. Whisk butter with sugar, add eggs an whisk once again. Sift flour with cocoa, add baking powder, stir dough well and pour a coffee. Batter could be sticky a little bit, so use a spoon to remove it into greased pie tin.


2. Плитку шоколадки ламаємо на частинки і втискаємо в тісто.

2. Take chocolate bars and just press in batter.


3. Тепер готуємо сирну масу: в блендері змішуємо сир з цукром, потім додаємо яйця, змішуємо до однорідної маси. Виливаємо і розподіляємо поверх шоколаду.

3. Make cheese cream: mix cheese with sugar in the blender, pulse until well combined, add egg and pulse again until smooth. Spread cheese mixture over chocolate.



4. Випікається пиріг при 180 гр. 35-40 хв. Коли пиріг повністю охолоне подаємо до улюбленого напою і смакуємо:) Смачного!

4. Bake in preheated oven to 180 C for 35-40 min. Let cool completely, serve to your favourite drinks and enjoy:)


2 коментарі:

  1. ну что же ты творишь? я так потолстею))) +1 рецепт в мою копилку =*
    mary2be.blogspot.com

    ВідповістиВидалити

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...