середа, 9 листопада 2016 р.

Вафельний торт з шоколадним кремом / Waffle Chocolate cake

Торти з вафельними коржами я називаю палочками-виручалочками, адже їх можна "спекти" за дуже короткий час з мінімальними зусиллями. Але одним і тим самим рецептом вже нікого не здивуєш, тому замість згущеного молока я використала шоколадний крем і результат виявився суперовим!

Waffle cakes are super easy to do and you can "bake" them everywhere and at any moment. At this time I used a chocolate frosting to break a monotony and must say that the taste turned out awesome!



Візьміть до уваги, що цей крем чудово тримає форму, тож ним можна прикрасити і капкейки і торти.

Make a point of this frosting recipe, it's a good for cupcake and cake decoration too.




Потрібно:
вафлі 80 г

200 г м'якого масла
1,5 ст.л. какао
120 мл молока
170 г цукру
50 г шоколаду

Приготування:
У каструлі з'єднуємо какао і цукор, вливаємо молоко і ставимо на вогонь. Постійно помішуючи нагріваємо масу поки цукор розчиниться. Як тільки цукор розчиниться знімаємо каструлю з вогню і додаємо шоколад, добре розмішуємо. Даємо шоколадній масі остигнути, час від часу не забуваємо її перемішувати.
Для декору залишаємо пару ложок шоколаду, решту шоколадної маси піде в крем.
Збиваємо масло міксером додаючи по ложці шоколадну масу. Так ми отримуємо дуже апетитний шоколадний крем (див.фото)
Перемащуємо кожен вафельний корж кремом, кожен раз притискаємо коржі один до одного. Верх поливаємо шоколадом який ми надібрали для декору. Коржі повинні просочитись кремом, тому залишаємо торт настоятись пару годин, а краще цілу ніч. Перед подачею краще поставити торт в холодильник, тоді він буде краще різатись.
Смачного вам! Рецепт з сайту iamcook.ru




You need:
80 g plain wafers

200 g softened butter
1.5 tbls. cacao powder
120 ml milk
170 g sugar
50 g chocolate

Direction:
Mix cacao with sugar in heatproof bowl, pour in milk and place bowl on a heat. Constantly mix mixture until sugar dissolve. Then take off bowl from heat, add chocolate and stir well until well combined. Let the mixture cool to the room temperature. Leave a couple tablespoons of chocolate mixture to decoration cake.
In separate bowl whisk butter, gradually add chocolate mixture and whisk until cream forms (see the photo).
Spoon frosting between wafer layers, press every layer to another every time. Pour some chocolate mixture on cake top and leave cake to soak for a few hour or overnight. Place cake to fridge for 1 hour before serving. Enjoy!



Немає коментарів:

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...