четвер, 27 квітня 2017 р.

Горіхові рогалики / Nut Crescent Cookies

Відтепер я люблю пекти печиво ще більше, бо моїй доні цікаво спостерігати за процесом приготування і приєднуватись до роботи. Цього разу ми разом обмакували рогалики в цукровій пудрі, а коли закінчили то я почула: "Ще"!☺

I love to bake cookies more and more because my daughter likes to observe cooking process and sometimes join in with me. This time she helped me to dip crescents into powdered sugar, when we ended I heard: "Next"☺


Ці рогалики, як і будь яка подібна випічка, готуються доволі просто. Тісто вийшло дуже делікатним, тому  я б радила добре молоти горіхи перш ніж додавати їх у тісто. А так все дуже легко і просто. Та печиво мені сподобалось, тому рецепт відразу занотовую.

Інгредієнти:
250 г борошна
150 г масла
50 г цукру
70 г мелених горіхів (арахіс, або інші горіхи на ваш смак)
1 ст.л. сметани

+ цукор пудра для обмакування рогаликів

Приготування:
Борошно січемо з маслом, додаємо решту інгредієнтів і замішуємо тісто. Ділимо тісто на три частини, кожну тонко розкочуємо в коло, вирізаємо трикутники та формуємо рогалики. Складаємо рогалики на змащене маслом деко. Випікається печиво при 240-250 гр. приблизно 12-15 хв. Гарячими обмакуємо в цукровій пудрі.
Я скористалась порадою автора рецепту: насипала цукор-пудру в мішечок, кидала всередину кілька рогаликів і акуратно струшувала. Таким чином рогалики гарно і рівномірно притрушуються цукром. Смачного!

До і після випікання / Before and after baking

Ingredients:
250 g flour
150 g butter
50 g sugar
70 g grinded nuts (peanut or another kind if nuts to your taste)
1 tablespoon sour cream

+powdered sugar 

Directions:
Rub butter with flour, add the rest ingredients and knead a dough. Divide dough into three parts. Roll each part into circle, cut triangles and form crescents. Place crescents onto greased baking sheet and place into preheated oven to 240-250 C and bake for 10-15 minutes. Right away dip aech crescent into powdered sugar. Enjoy!



За рецепт дякую Діані (dreamfood.ua)

8 коментарів:

  1. Oh my! These crescents look so delicious! Need to try this :)
    xoxo

    Ileana

    Novelstyle Blog

    ВідповістиВидалити
  2. Відповіді
    1. Дякую:) рогалики справді смачненькі;)

      Видалити
  3. Дуже рада, що рецепт вам сподобався:)

    ВідповістиВидалити
  4. It is so cool that you get to share the baking experience with your daughter. I'm sure you guys will have beautiful memories together.
    LaToya
    www.toyastales.blogspot.com

    ВідповістиВидалити

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...