Цей пиріг для мене справжня знахідка, оскільки це перший сирний пиріг, яким смакує моя доня:) тому я печу вже такий смаколик не вперше, вносячи свої невеликі корективи. І з кожним разом цей пиріг здається просто досконалим. Печіть, не пошкодуєте!
This pie is such a treasure for me because it's a first cheese pie which liked my daughter:) Enjoy this recipe, it's really delightful!
Для тіста потрібно:
350 г борошна
250 г цукру
2 яєчних білка
200 г м'якого масла
1 ч.л. розпушувача
щіпка солі
Змішуємо всі інгредієнти. Замішуємо м'яке тісто. Ділимо тісто на дві частини. Одну частину викладаємо у підготовану форму для випікання (не меншу ніж 25 см). Другою частинкою будемо накривати начинку.
Для начинки:
500 г домашнього сиру
3 яєчних білка
2 жовтка
2 ст. л. манки
200 г цукру
цедра лимона за бажанням
Сир перемелюємо блендером або через м'ясорубку (як вам зручніше). Додаємо жовтки, манку, цукор і цедру, все ретельно перемішуємо. Білки збиваємо в піну і виливаємо до сиру. Акуратно вимішуємо.
Виливаємо начинку поверх тіста. Беремо другу частину тіста, розкочуємо і переносимо на пиріг. Зверху робимо вилкою проколи на тісті та ставимо пиріг в духовку на 40-45 хв. при 180 гр.
Гарячий пиріг посипаємо цукровою пудрою.
Смачного!
Рецепт завдячую Катерині (cookorama.net)
For dough you need:
350 g flour
250 g sugar
2 egg whites
200 g softened butter
pinch of salt
1 teaspoon baking powder
Mix together all ingredients and knead soft dough. Divide it into two. One part place into prepared cake pan. Another douhg part we need to cover the filling.
For filling:
500 g cottage cheese
whisked 3 egg whiter
2 egg yolks
2 tblsp. semolina
200 g sugar
lemon zest if desired
Blend cottage cheese until smooth. Add sugar, semolina, egg yolks and lemon zest, stir well. Add whisked egg whites and mix gently.
Pour cheese filling over dough. Roll out second dough part and cover the filling. Make pin holes using a fork. Place pie into preheated oven to 180 C for 40-45 minutes.
Generously sift a powdered sugar on hot pie and let it comletely cool.
Enjoy!
Немає коментарів:
Дописати коментар